İğrenç espiriler.
Adamın biri varmış ikinci dönem düzeltmiş.
Form ye formdakal port ye portakal
Asuman Kroysa bende kroyum.
Devamıda sizden.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Sevgilimle Sahura Kalktık emeğe saygı(hacker okan) :D :D
Aşkıma yemek yedirirken
Biz fakiriz napalım
Bunu çizen ressam kör oldu :D
Çok şükür doyduk ve kameralara poz veriyorum
Kaslı Vücudum
Sevgilimle Sarılırken
Çiçekli yatağım
Yemeğimizi Yedik tatlı kısmına geçtik, ooo neler var neler yoğurt+le porta
Hacker Okan-diğer
Aynı Gözlük xD
-SON-
Arkadaşlar bir şey denemek istiyorum ve yardımlarınız gerekiyor.Benim için bu linke bir kez tıklayıp açar mısınız ? Merak etmeyin virüs vs değil.Ben kefilim.
Çevrenizede yayarsanız çok sevinirim.Herkes günde bir kez tıklayabilir.
Sadece tıklanacak çok bir şey değil ;)
[url=Arkadaşlar bir şey denemek istiyorum ve yardımlarınız gerekiyor.Benim için bu linke bir kez tıklayıp açar mısınız ? Merak etmeyin virüs vs değil.Ben kefilim. Çevrenizede yayarsanız çok sevinirim.Herkes günde bir kez tıklayabilir. Sadece tıklanacak çok bir şey değil ;)
Arkadaşlar bir şey denemek istiyorum ve yardımlarınız gerekiyor.Benim için bu linke bir kez tıklayıp açar mısınız ? Merak etmeyin virüs vs değil.Ben kefilim.tıkladm siteye sana 1 puan kazandırmışım :D 19puan sonra mı ne hediye alcakmışsın hediye ne? :)
Çevrenizede yayarsanız çok sevinirim.Herkes günde bir kez tıklayabilir.
Sadece tıklanacak çok bir şey değil ;)[url=Arkadaşlar bir şey denemek istiyorum ve yardımlarınız gerekiyor.Benim için bu linke bir kez tıklayıp açar mısınız ? Merak etmeyin virüs vs değil.Ben kefilim. Çevrenizede yayarsanız çok sevinirim.Herkes günde bir kez tıklayabilir. Sadece tıklanacak çok bir şey değil ;)
Bende deneme yapıyorum hero sağol. Bakarsın tutar :) Tutarsa sitedekilere referans oluruz ;)
Buraya tıklayarak denemeye yardımcı olabilirsiniz :)
Bende deneme yapıyorum hero sağol. Bakarsın tutar :) Tutarsa sitedekilere referans oluruz ;)Tıkladık bakalım.
Buraya tıklayarak denemeye yardımcı olabilirsiniz :)
bende tıkladım. bu arada hayırlı olsun, vac beni haksız yere banladı. yetkilelere attığım mesajlar ise cevapsız kaldı. vac statüsünde banlıyım. modern warfare 2 oynayamıyorum.
STEAM sağolsun. Artık bc2 ye verecem kendimi yeni bir steam hesabı ile.
Tıklıyoruzda vermeyecekler maksat zevk olsun :))
bu arada nihat doğan'ın yeni albümü geliyor xD
adı sizce ne olur ?
bence Nihat'10
sizce :D ?
Arkadaşlar herkese şimdiden hoşça kalın diliyorum.
Kasım ayında sanırım askere gidiyorum.Hakkınızı helal edin.Eğer varsa benimde size karşı bir kırgınlığım,benden de helal olsun..Henüz nereye düştüğüm belli değil.Daha sonra yazarım.
Daha var. :)
Hayırlı tezkereler Adem varsa hakkımız helal olsun :)
İlk zamanlar az güreşmedik ekran kartlarında felan varsa bi kırgınlık kusura bakma :)
Askerden dönüdüğünde de buralarda görmek isteriz seni umarım rahat edebileceğin biyere düşersin.
iyi akşamlar
uzun zamandır yoktum nasılsınız chip online.
canım sıkılıyor yahu. ne zor kasılıyor bc2 multiplayer. 4 level olacam daha