Puhahaha rekora bak :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Chip Online gibi bir forumda o kişinin konusu silinmiyor, üstelik bu sohbet hala devam ediyor !
benim resmim neden görünmüyo yaaff
Ya chip yeni yaptı yapacağını reklamı nereye koymus ya yazıların ustune gelio
:) :) :) Denetmen Beeey :) :) :)
Mesajlarınızda biraz daha dikkatli olun. Sıkıldım konuyu düzenlemekten. Konu takipte...
@gamze_flux
Genel olarak mesajlarınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Bizi de boş yere uğraştırıyorsunuz. 5 dakikanızı ayırın da forum kurallarını okuyun.
Forum kuralları: https://www.chip.com.tr/sss/soru_17.html
hadi kenarlardaki göz yoran reklamları anlarım site için gereklide "daha iyi fiyata bulursanız kaçırmayın" diye yazan kocaman gri arkaplanlı resim niye yazıların ve linklerin üstünde sitenin ortasında duruyor? bir hata mı yoksa bilerek mi öyle göze batsın diye yerleştirildi bilmiyorum ama fazla gözüküyor gibi :)
hadi kenarlardaki göz yoran reklamları anlarım site için gereklide "daha iyi fiyata bulursanız kaçırmayın" diye yazan kocaman gri arkaplanlı resim niye yazıların ve linklerin üstünde sitenin ortasında duruyor? bir hata mı yoksa bilerek mi öyle göze batsın diye yerleştirildi bilmiyorum ama fazla gözüküyor gibi :)Şiddetle destekliyorum
Hatta inat olsun diye o reklamdaki bilgisayarı da almayacağım.
sayfa düzeni ne tür monitörler için acaba?
bildim bileli hep sayfa 3/5 dolulukta ve yan taraf hep boş :)
reklam koysan da olmuyor oraya. Bence bi ayar cekilmeli site sayfasına.
Engelleyiverin reklamları olsun bitsin. Adblock Plus ve NoScript ile stressiz sörf :) Bir de ben çerez özelliğini kapattığımda niye Chip forum düzgün açılmıyor örneğin ben Güvenlik bölümüne tıklasam hep Oyun konsolları bölüm geliyor vb. Bu da düzeltilirse seviniriz. Bir de az olan denetmen sayısı düşünülmeden kaç tane yeni bölüm açıldı umarım hepsine yetişebilirler. Şu gri arkaplan yerine de metal,tahta artık ne uyarsa konulabilirse site çok güzel gözükecek. Griler bozuyor. İlla 1024x768 çözünürlükteki monitörle de bakılmıyor. Geniş ekranlarda grilik çirkin gözüküyor.
İstekler çok oldu ama neyse artık...
bence oraya bayaaaa şey dolar :)
Şu reklam konusunda bir konuya daha gelmek istiyorum.
Profilime gelip konularımı ve yorumları sekmeler halinde açıyordum ama artık buna imkan olmuyor çünkü: Reklam önünü kapatıyor. Çok hızlı davranıp hemen sekmeleri açıyorum. Biraz daha güzel yere konulabilirdi.. :)
Ayrıca o bilgisayarda boş :P
Şu reklam konusunda bir konuya daha gelmek istiyorum.
Profilime gelip konularımı ve yorumları sekmeler halinde açıyordum ama artık buna imkan olmuyor çünkü: Reklam önünü kapatıyor. Çok hızlı davranıp hemen sekmeleri açıyorum. Biraz daha güzel yere konulabilirdi.. :)
Ayrıca o bilgisayarda boş :