Sen dün hangi oyuna girdin Davut?Ne tür oyunlardan hoşlanıyosun?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
En sonunda linux altında Adobe auditionu çalıştırabildim.
Bazı ikonları görünmese de gayet güzel çalışıyor.
İlgililere duyrulur.
İyi pazarlar millet.
Kaç zayıfınız var...
Nostalji yapıp eski oyunları oynadığınız oluyor mu?Mesela FİFA 99 tamamen 7 uyumlu oynanıyor. : d
bi puro yakalım beyler ot boğazımı kuruttu.
Erşah, otlar geldi. Şöferler 2 gece bende yatıya kalacaklar haberin olsun (H):D (şöferler kız yanlış anlamayın)
Bu arada yeni mallar gümrükten geçmiş. Los Angles'taki 50 Cent'in menejeri gönderdi. Yarına elimde olur ama en geç 1 hafta... :)
ben çok oymarım age of 1 fifa 98 bile vardı cd bozuldu daha oynıcaktım yoksa bide setlers1var 5yeni çıktı yaw nası eski olur bi torba eski oyun var bende oynamaktan sıkıldım şimi bi eski diyebiliceğim pcde prince of persia warior war
Bu oyun da eski oyunlardan mı?İlk settlers sanırım 1992 yılında çıkmıştı.Ben 1994 yılında tanışmıştım. settlers4 1999 yılında çıktı ve online, internet üzerinden veya lan bağlantısı ile klanlar kurulup oynanabilen ilk oyun olma özelliği vardı.
Bende Settlers IV ün orijinal cd si var. Firma etkinleştirme kodu ile bana bir nik vermişti. (blue byte net)
O yıldan beri defalarca cd yakmama rağmen bu oyunu kopyalayamadım. En son linux altında denemelerim de fiyasko oldu.