Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Sen küstahın öde gidenisin.Küfürleri hakaretleri İngilizce yaz.Korkaksın sen varya.Nasıl olsa adminler İngilizce bilmiyor diye mi ? ya biliyorlarsa ?En azından ben sana ettiğim lafları Türkçe söylüyorum.
Ya bir gün FBI gelse senin evini bassa Mac'ini alsa gitse ne yapıcaksın ?FBI gelemez buraya, CIA ya da Interpol gelir. Neden alsınlar ? Illegal bir şey yapmıyorum, her şey legal. Music are downloaded from iTunes Movies as well. Games are purchased from steam with exception of Xbox 360 games.
Savaşı ırak başlatmadı bilip bilmeden konuşmayın ! a.b.d ıraktaki nükleer silahları bahane edip daldı ırak a petrolleri iç etti bi güzel sıcıp sıvadı ülkeye her gün 100 lerce adam ölüyor artık insan hayatı sakız kadar değersiz hale geldi orda şimi soru şu başta saddam olsa bu kadar ölüm olurmuydu a.b.d ne götürdü oraya ? barışmı nükleer silahlar nerede senelerdir bulamadılar en basitinden esad de halkına zulüm ediyor a.b.d nerde neden girmiyor oraya cünki petrol - lerde saddamın işkencesi gavurun kimyasal mermilerinden iyidir ...
Savaşı ırak başlatmadı bilip bilmeden konuşmayın ! a.b.d ıraktaki nükleer silahları bahane edip daldı ırak a petrolleri iç etti bi güzel sıcıp sıvadı ülkeye her gün 100 lerce adam ölüyor artık insan hayatı sakız kadar değersiz hale geldi orda şimi soru şu başta saddam olsa bu kadar ölüm olurmuydu a.b.d ne götürdü oraya ? barışmı nükleer silahlar nerede senelerdir bulamadılar en basitinden esad de halkına zulüm ediyor a.b.d nerde neden girmiyor oraya cünki petrol - lerde saddamın işkencesi gavurun kimyasal mermilerinden iyidir ...Bende dedim Amerika işgal etmiş diye anlamadı.
A.b.d sadece ülke işgal etmiyor cok iyi akıl da yıkarlar kendilerine hayranlık uyandırırlar forumdaki bazı vatandaşlar cok iyi örnektir bunlara.
Valla man midir woman midir yoksa arası bişeymidir bilemem artık
Senin hareketlerin yorumların beni gram sinirlendirmiyor şahsen sadece bakıp yazık diyebiliyorum cünki acınası hareketler sinirlenmeye bile değecek çapta değilsin ne yazıkki.
Ben senin gibi haysiyesiz utanmaz, arlanmaz,boş işlerin peşinden koşan ardamarı çatlamış birisi görmedimEvet. Çünkü dediğiniz şeyler komik. Mesale ben size aynı şeyleri desem offensive olacaksınız ama ben olmam. Kişilik yapısı farklı herkesin.
Son Düzenleme: win ~ 25 Ocak 2013 20:46
Ne pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun.Yeter artık lan daha demin banlandın.Apple'yi seviyormusun tamam bir şey demiyeceğim.İstediğin kadar öv.Senin şu dil b*kunu bildiğini biliyoruz artık yeter bak iyilikle söylüyorum.Buraya 1 hafta yazmayacağım. 2 sayfa da öteye giderseniz, Forum dan ayrılayacağım kalıcı olarak ciddiyim ama gidemezsiniz siz.
AHahuhauha :D akşam akşam güldüm 2 sayfa gitsek ne olacak madalyamı verecekleri en gold undan :D hayret bişey senle 100 safya gitmektense sessiz 2 sayfayı tercih ederim bütün forum gibi haa unutmadan rekor felan yok ben arastırdım rekorun yanına bile yaklaşmış değiliz kim cıkardıysa gectik felan diye çözemedim onuda.
AHahuhauha :D akşam akşam güldüm 2 sayfa gitsek ne olacak madalyamı verecekleri en gold undan :D hayret bişey senle 100 safya gitmektense sessiz 2 sayfayı tercih ederim bütün forum gibi haa unutmadan rekor felan yok ben arastırdım rekorun yanına bile yaklaşmış değiliz kim cıkardıysa gectik felan diye çözemedim onuda.Sen onu boşver de, biz bu rekoru kırdıkmı ?