Vay anasını.Oyunlarda nasıl sonuç veriyor? Mesela Crysis'i en yüksek seviyede oynarken kaç kare sağlıyor?
Oyun oynama fırsatım olmadı. Sistemim tamamlandı taktık PSU gitti :)
Şuan laptopdayım. Herşeyi tekrar kutulara koydum mecburen..
Antalyadaki arkadaşımda aynı ekran kartı var. Ama sadece bir tane vardı. 2.sine gerek bile yok diyor. Aslındada öyle.. 1 adet GTX 460 alın keyfinize bakın. Ben doyumsuzluğumdan dolayı SLI yaptım.
Fazla mal göz çıkarmaz sözünü sonuna kadar desteklerim. Oyunlar eminim yüksek performans verir. Tek kartlada 3 hafta kadar kullanmıştım. Crysisi full ayarlarda oynatabiliyordu :)
SLI ile uçar :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Hazır senin kasa güm olmuşsa kartlardan birini bana yollasana. Bi süreliğine kullanalım.Şu üst düzey oyun deneyimini bizde yakalayalım. Şaka bir yana kasayı nasıl gümlettin.
Oyun oynama fırsatım olmadı. Sistemim tamamlandı taktık PSU gitti :)
Şuan laptopdayım. Herşeyi tekrar kutulara koydum mecburen..
Antalyadaki arkadaşımda aynı ekran kartı var. Ama sadece bir tane vardı. 2.sine gerek bile yok diyor. Aslındada öyle.. 1 adet GTX 460 alın keyfinize bakın. Ben doyumsuzluğumdan dolayı SLI yaptım.
Fazla mal göz çıkarmaz sözünü sonuna kadar desteklerim. Oyunlar eminim yüksek performans verir. Tek kartlada 3 hafta kadar kullanmıştım. Crysisi full ayarlarda oynatabiliyordu :)
SLI ile uçar :)
@Erşah, kasa gümlemedi. Sadece PSU'nun işlemci fanına giden kablosu ve birkaç kablosuna güç gitmiyor.
Garanti kapsamında onarıma gönderdim. Eski performansı alamazsam yeni bir PSU alıcam. Eğer yıl başına kadar gelmezse intihar edicem :)
@Erşah, kasa gümlemedi. Sadece PSU'nun işlemci fanına giden kablosu ve birkaç kablosuna güç gitmiyor.O zman power gelene kadar lap top ile yola devam...
Garanti kapsamında onarıma gönderdim. Eski performansı alamazsam yeni bir PSU alıcam. Eğer yıl başına kadar gelmezse intihar edicem :)
O ne yaaaa http://aktuel.mynet.com/galeri/y ... 154/179027/sayfa/1/ sen bide burdakilere bak... Neyse iyi akşamlar.Ben çıkıyorum.Biraz televizyon izleyelim.Karının çiftliği vardı.Ona bakalım...
Şu resme bakın koptum ya :D