Telefonlar yakında bilgisayarların yerini alacak gibi görünüyor.1.2 Ghz işlemcili bir telefonla neredeyse gta vice city oynarsın.Bi 5-10 sene sonra Nokia Core 2 Quad ,Ati HD5XXX , 2 GB RAM'li "(TELEFON)" çıkarsa hiç şaşmam.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Telefonlar yakında bilgisayarların yerini alacak gibi görünüyor.1.2 Ghz işlemcili bir telefonla neredeyse gta vice city oynarsın.Bi 5-10 sene sonra Nokia Core 2 Quad ,Ati HD5XXX , 2 GB RAM'li "(TELEFON)" çıkarsa hiç şaşmam.Ama bence ekran büyüklüğü açısından bakarsak yine pcler göz ağrımız olmaya devam edecekler.
Merhaba
Birazda donanımdan bahsedelim yahu.Anca telefon vıdı vıdı..
Anasayfa içinde iyi bir donanım editörü şart..Haberleri gerçekten beğenmiyorum (haber yazan arkadaşların emeklerine saygılar) ancak okuyucu kitlesi ne kadardır orasını bilemem.Hiç mi ekran kartı haberi yazılamıyor koskoca sitede ?
Saygılar
Adem abi sende Nokia N70 mi vardı? :D:D
Valla benim sistem oldu crysis 4 gelse tanımam ne konuşcaz ? :)
@Erşah, orjinal zenci elinden alıntıdır.
Peşin fiyatına 10 lira.. Sana özel ha :D
O kadar 6 ay vaadeli taksit imkanı sundum istemedin bunu istersin artık :P
.........................................
Çok üzücü bir haber aldım. Haberi özetliyim kısaca...
Max Payne 3'ün ilerlemesi durmuş. Bir firma 2011 / 2012 yıllarında çıkacak oyunların listelerini çıkarmış. Tabiki Max Payne 3 bu listede yer almıyor. Sanırım 2012 ve sonrasında bizlerle olacak. (olabilirse...)
http://www.level.com.tr/index.ph ... -max-payne-yayor-mu
Evet millet sizce GTX580vs6970 yarışını kim kazanır??
Bence GTX580 DH deki incelemeler bunu gösteriyor.
Acem usulü bol böcüklü iyi çay nasıl demlenir.?
PCyi restart etmek size de sinir bozucu geliyor mu herhangi bir yazılım yükledikten sonra?
Evet herşey yolunda gidermiş gibi görünürken bi anda program çalışmayı durdurdu iletisini görmek.Hele çalışmanı kaydetmemişsen yandın.
Aranızda IPAD kullanan var mı ve nasıl sizce?
Birazdan polis basar burayı ihbar ettim. :D
Bu konuyu başlatanlar ilk mesajları yazanlar nerede arkadaşlar?Forumdan ayrıldılar mı onlar?