Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım aşırı ısınıyor.Oyunlarda özellikle.Tamam masanın üstünde oynuyorum altı kapalı falan ama o kadar ısınması düşündürüyor.93C-94C civarları oluyor ekran kartı ısısı.HP pavillion dv5 serisi.9600m gt ekran kartı.Isı normal mi altının kapalı olmasına göre?Fanı falan mı tozlandı yoksa?
Şimdi diyelim ki 1800 küsür sayfaya ulaştık nası duyuruacz rekorlar kitabına admınızı kim ne yapacak?
iftara son 1 saat pff millet çoktan iftar açtı bizdaha 1 saat beklicez :S
Kontrol Paneli>Benim>Yanıtlar kısmını feda ederek destekliyorum :D
Klavyenize kuvvet asılın :D
arkadaşlar biri ortaya araştırmadan etmeden bir konu atmış sanırım..neye göre en fazla konu. bakın ben size bir konu gösteriyorum. 1 sayfada 21 mesaj var ve tam tamına 4000 sayfa..ki yöneticiler bunu kilitlediler ......... - 2 yapı konuya devam ediyolar( ediyoruz ) o da 3964.sayfadan gidiyor ( o kadar olmuşmuydu yav ) toplam anlıcanız 7964 sayfa...
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=14291
( elek )
('''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''')
* * * * *
** * * * *
* * * * *
zordur yol beklemek erken yorar insanı
iyiyim desende gözlerin ele verir seni
besbeli özlemişsin tenimi untamadığın
herhalinden belli önümüzdeki 10 yıl
unutamasın sen beni beli 1 daha
sarılmandan belli kırıcan mı rekoru
çok iyi oldu yazıp yazıp kırınsanıza
rekoru........ha ha ha ha ha :)
şaaaaaiiiiirrrrr=yolcu365: )
=============================================
=============================================
==========================================
rekorun sonunda bir bakmışlar şarkı 1 numara olmuş : )
Bu rekor kırılmaz. Hiç kimse yok.
Kırılır bence arkdaşlar azmin elinden hiç bir sey kurtulmaz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
chip.com
Ttnet 8 mb den 512 ye düşürünce foruma giremez oldum .
Chip
tabi rahata alışmışsın 512 yle giremiyorsun :)