Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bugün forum bayağı durgun kimsecikler yok haftasonu olmasına rağmen.
haklı olabiirsin ...Ezgi görünen köy kılavuz istemez.Sana daha öncede söyledigim gibi sakin ol.Çok agresifsin birden parlıyorsun.Amacım kalbini kırmak değil anlamak istemedigin konuları sana anlatmak.Tıpkı formda ingilizce konusanlar gibi tepki çeken haraketlerden uzak durursak bu sefer insanlar sana hoşgeldin ezgi der.
https://www.chip.com.tr/forum/yam ... l2_t247188_126.html
Bu konuda yaptığımız sohbetler asla unutulmayacak keşke kitlenmeseydi diyorum konu.
cbilgen13'ün buradaki https://www.chip.com.tr/forum/ken ... orum_t222792_2.html yazdıklarına gerçekten hak veriyorum ama benim merak ettiğim birşey var.Örneğin para kadınlar için neden önemlidir?Örneğin kadın hayatını yaşasın,erkek arkadaşıyla gezsin tozsun,kendine bir sürü eşya giysi falan alsın diye mi?Beni zenginliğime göre değerlendiren sırf bunun için benimle birlikte olmak isteyen biriyle ben de şahsen zaten birlikte olamazdım.cbilgen13'ün de dediği gibi benden daha zengini çıkarsa noolacak?Zaten bence bir insanda bakılacak ya da aranacak ilk özellikler karakter,görünüş gibi şeyler olmalı zenginlik,para vs. gibi şeyler bence ikinci planda olmalı son saydığım özelliklerin sadece birer getiri(çalışma,emek vs. sonucu) olduklarını düşünüyorum.
cbilgen13'ün buradaki https://www.chip.com.tr/forum/ken ... orum_t222792_2.html yazdıklarına gerçekten hak veriyorum ama benim merak ettiğim birşey var.Örneğin para kadınlar için neden önemlidir?Örneği kadın hayatını yaşasın,erkek arkadaşıyla gezsin tozsun,kendine bir sürü eşya giysi falan alsın diye mi?Beni zenginliğime göre değerlendiren sırf bunun için benimle birlikte olmak isteyen biriyle ben de şahsen zaten birlikte olamazdım.cbilgen13'ün de dediği gibi benden daha zengini çıkarsa noolacak?Zaten bence bir insanda bakılacak ya da aranacak ilk özellikler karakter,görünüş gibi şeyler olmalı zenginlik,para vs. gibi şeyler bence ikinci planda olmalı son saydığım özelliklerin sadece birer getiri(çalışma,emek vs. sonucu) olduklarını düşünüyorum.Dostum kadınlar eskiden çok zor şartlarda yaşamışlardı o yüzden eskiden zengin fakir ayırt etmez evlenirlerdi.Şimdi herşey basit kolay oldu herşeyi makineler yapıyor kadın rahat oldugu için zengin istiyor.Bu rahatlık batıyor denir.Zenginle evleniyor,çocugu oluyor adam eve gelmiyor, kadını aldatıyor, sonra adam batıyor kadın yine fakirle evlenmiş oluyor.Ama çok daha zor günler geçiriyor.Fakirle evlense aza kanaat etse düzgün dürüst bir eşi varsa ömrü boyunca huzurlu olur maddi yönden.Allah dilediğine bol bol veriyor bu bizim elimizde degil.
Aldatmak demişken onunla ilgili de aşağıdaki sitede bir yorum yaptım.Dostum kadınlar eskiden çok zor şartlarda yaşamışlardı o yüzden eskiden zengin fakir ayırt etmez evlenirlerdi.Şimdi herşey basit kolay oldu herşeyi makineler yapıyor kadın rahat oldugu için zengin istiyor.Bu rahatlık batıyor denir.Zenginle evleniyor,çocugu oluyor adam eve gelmiyor, kadını aldatıyor, sonra adam batıyor kadın yine fakirle evlenmiş oluyor.Ama çok daha zor günler geçiriyor.Fakirle evlense aza kanaat etse düzgün dürüst bir eşi varsa ömrü boyunca huzurlu olur maddi yönden.Allah dilediğine bol bol veriyor bu bizim elimizde degil.
Şöyle : Ben şunu merak ediyorum.Şu aldatmak dediğimiz şey nedir?Örneğin aldatmak kız ya da erkek arkadaşınızın sizi başka bir kız ya da erkekle öpüşürken yakalaması diyelim.Bu durumda dizilerde gördüğünüz karakterler kendi eşlerini,sevgililerini aldatmış olmuyorlar mı?Dizilerdeki aldatma sahneleri ve bununla ne amaçlandığı da ayrı bir tartışma konusu tabi.
Yorum için teşekkürler bu konum https://www.chip.com.tr/forum/en- ... rsey-d_t256890.html hakkında da eğer söyleyebilecek birşeyleriniz varsa memnun olucam.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (62186) ~ 10 Aralık 2012 16:35
Olamaz bütün yazdıklarım uçmuş.Buradan admine sesleniyorum lütfen sitedeki yavaşlık,çökme,sayfa yenilenmesi gibi sorunlara artık bir çare bulun.
Sobalı küçük bir evin bile verdiği huzurdan bahsetmiştim de işte mutluluk ve huzur için çok da paraya sahip olmak gerekmediği daha doğrusu hiçbir zaman paranın ölçü olamayacağı.Gerekli olabilir ama üstünlüğü ifade edemez.
Bazen de böyle oluyor sayfa :
Kimse yok ben de çıkıyorum naapiyim herkese iyi günler diliyorum.
iyi akşamlar bu arada forum çok tenha gibi geliyor bana :)
Forumun canına okudular bide durumundan şikayet ediyolar Allah allah ne kadar komedi bir milletimiz var.