Yamyam nerde yaw.Trt den emekli olan hani ses kartı kapışırdık.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
lütfen oinkurt arkadaşım bana haksız itamlarda bulunma bak ben sana hiç kötü davranıyor muyum? lütfen forum kuralları var hoşgörülü olmalıyız :)
Forumda(2 saat önce falan gördüm) çoktan beri ilk kez bu kadar kişi çevrimiçi oldu heralde.
Forum cok uzun süre bu sohbet konuları sayesinde temposunu korudu bunu kimse inkar edemez.
Evet aynen okinkurt hatta bazen böyle konularda yardım isteyenler,açtıklarını konuların linklerini burada paylaşanlar da oldu.(tabi ben de dahil :D)
bu konuların asıl üyelere yardımı zorlaştırdığını düşünüyorum gerçi bende bir tane açmıştım :D:D
Bu mobilden yani telden chip e girdigimizde neden özel mesaj neden yok.Ayrıca bugünün mesajlari da yok.Varmı yoksa biri beni bilgilendirebilîrmi.
EE millet 21 aralık cıları görelim varsa :D millet bi tarafını yırttı yok olcez cart curt sonuc ? kayserili bir adam birine kıyamet geçirmez cadır satmış 2 bin tl ye :D
insanları sürekli beklenti içine sokuyorlar.Yanlış düşünceler aşılıyorlar.Sonrada tarihi uzatıp efendim mayalar aslında öyle demek istemedi diyip mayalıların yerine yamyamlık yapıyorlar.Arkadaş mayalar bukadar bilgili bir kavimdi neden yok oldular.Şimdi ingiltere israil amerika değilde mayalılar vardı.Ama yoklar işte.Oyüzden bunları kafaya takmamak en doğrusu.Allahtna başka kimse kıyametin nezaman kopucagını bilemez.Bilirm diye idda eden varsa Allahı inkar etmiş olur.
Deccal cıkacak Hz.isa gelicek diyor kitapda bunları inkar edercesine inananlar kendilerini günaha sokmaktan başka bişey yapmadılar
KONU ÖLMÜŞ