İyi geceler yaştaşcık :D
Rüyada 12. server'a gir ordayım ;) Görüşürüz :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,269 mesaj
Günaydın.
Rüya göremedim maalesef.
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj
Kapalı Hesap
1,770 mesaj
16 var :D
Ne okullar yokmu :D şaka yapma ha.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Kar yağar ve tutarsa tatil olabilir.
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj
Yeni Üye
23 mesaj
İyi yaparsınız
Sakın Hepsiburada'dan birşey almayın !
Nedenkine ?
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj
Çünkü stoklarda olmayan ürünleri var gösteriyorlar. Siz siparişi veriyorsunuz ama gelmiyor. Müşteriyi bağlıyorlar. Ufacık bir sorun için koca parçayı aldılar 4 haftadır gelmedi nedir bu iş !? -_-Geçmiş olsun,bu tür olaylar da hep sizimi buluyor yahu.Sanırım bilhisayarınızda hala gelmedi.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 8
1,060 mesaj
Herkese iy forumlar arkadaşlar. Ya arkadaşlar aklıma bişe takıldıda bu torrent sitelerine bağış yapmak zorunda mıyız? Eğer yapmadığımız halde film indirirsek bizi bi müddet sonra atıyolar değil mi??? Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen paylaşabilirmi _??
Kapalı Hesap
10 mesaj
Herkese iy forumlar arkadaşlar. Ya arkadaşlar aklıma bişe takıldıda bu torrent sitelerine bağış yapmak zorunda mıyız? Eğer yapmadığımız halde film indirirsek bizi bi müddet sonra atıyolar değil mi??? Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen paylaşabilirmi _??
Ya canım bana sen torrent davetiyesi gönderebilir misin? Adresi biliyosun zaten :)
Sorunun hakkında bi fikrim olmadığından yardımcı olamyıcağım kusru bakma.
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Herkese iy forumlar arkadaşlar. Ya arkadaşlar aklıma bişe takıldıda bu torrent sitelerine bağış yapmak zorunda mıyız? Eğer yapmadığımız halde film indirirsek bizi bi müddet sonra atıyolar değil mi??? Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen paylaşabilirmi _??Yok öyle birşey bildiğim kadarıyla.Benim başıma gelmedi yani indirdiğim halde.
Üye
86 mesaj
1772 de kalmıs .d.d
Son Düzenleme: MevzuDerin ~ 27 Aralık 2010 18:26
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Kendi açımdan söyledim zaten torrenti daha yeni kullanmaya başladım 7-8 film ve birsürü şey indirdim ama böyle bir uyarı almadım.Başkasının başına gelmiş olabilir.
Peki bu ne?
"Düsük paylasim oranindan dolayi ikaz edildiniz. Ratio oraniniz 0.6 oldugunda uyariniz otomatik olarak silinecek, 2 hafta içerisinde bu orani yakalayamazsaniz hesabiniz kapatilacaktir.
Orani yakalayamayacaginizi düsünüyorsaniz VIP üye olarak ratio probleminden kurtulabilirsiniz... "