yatsak mı ki
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bu sayfanın ilk yorumunu da ben yazayım: İyi geceler ben de yatacağım yarım saat kadar sonra.
Sen ne istiyorsun? IE8 mi :)
İyi geceler ben yatıyorum sabah görüşürüz.
Prototype %50 lere dayanmış,hızlanmış mı ne?
Benim de net gitmiş uyuduktan sonra.
Arkadaşlarla InFamous oynamıştık,çok ama çok güzeldi.Hem iyi hem de kötü tarafta oynadım,kötü taraf çok dah güçlüydü amane yaparsın,kahramanlık işte,iyi olunca halk tezahürat yapıyor,düşmanlarıma tekme tokat girişiyorlar.Oynamanızı öneririm.
Bişi mi olcak git markete al 2 tane 10 ltlik yeter o sana.
Koca şehirde su yok. Alt yapı dengesizliği...
Görüntülü konuşma yaptım en sonunda 3G ile ya oh be :D:D Süper oluyormuş :D. Yanlız bluetooth kulaklık yada Normal kulaklık yoksa Telefon sesi dışarı veriyor millet bön bön bakıyor :D
Güzel bir teknoloji bir de heryerde çalışsa...
Koca şehirde su yok. Alt yapı dengesizliği...Görüntülü konuşma yaptım en sonunda 3G ile ya oh be :D:D Süper oluyormuş :D. Yanlız bluetooth kulaklık yada Normal kulaklık yoksa Telefon sesi dışarı veriyor millet bön bön bakıyor :D
Güzel bir teknoloji bir de heryerde çalışsa...
Hayırlı olsun o zaman:D:D Tanıdıklarım 3G ye geçmeyi düşünüyor ve öneriyorlar.Ama açıkçası hiç niyetim yok.Bana görüntüsüz konuşma yetiyor.Zaten telefonu sadece o amaçla taşıdığım için 3G'nin eksikliğini hissetmem bir süre.
yaz sıcağında susuz kalıp boğazın kurudumu anlarsın net mi su mu?Ben Psychonaut968 in "neyseki net gitmemiş" demesine nükteli bi cevap vermiştim ama anlaşılmamış heralde benim için net gitsin problem degil sadece download msn ve bi kaç site için kullanıyorum zaten =) ama su giderse bu sıcakta bunalırım günde en az 3 kez duşa giriyorum.
Aslında bu 3G olayını tamamen oturttuktan sonra çıkarsalardı.Altyapı dengesizliği burada da var bir anlamda.Abone çekmeye çalışan operatörler.Turkcell iyi güzel reklam yapıyor,ilgi çekmeyi de biliyor fakat reklamlara harcadığı paranın yarısını 3G altyapısına harcadığı paraya ekleseydi,şimdi karşılşılan sorunlar daha az olmaz mıyı sizce de?
Ben Psychonaut968 in "neyseki net gitmemiş" demesine nükteli bi cevap vermiştim ama anlaşılmamış heralde benim için net gitsin problem degil sadece download msn ve bi kaç site için kullanıyorum zaten =) ama su giderse bu sıcakta bunalırım günde en az 3 kez duşa giriyorum.
Ben de demek istedim ki; Su gitmiş tamam,ama neyseki net de su ile birlikte gitmemiş.Birinin gitmesi ikisinin birden gitmesinden iyidir.Su gitmese de iyi olurdu ama...