Tabi ki de:D:D:D Ama biz ilk maçı 5-1 aldık:D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Sizce bu konu ne zaman tarihe karışır?
Tbai başk bir forum ya da rekoru kırmış olan forum çıtayı yükseltmezse bu arada:D Pek çok forumda bu tür konular var:D
Maksat muhabbet değil mi? Ne rekoru? Bence rekordan çok daha sonralara kalır bu konu.
Matematik,rekor değil de sohbeti çok güzel bu konunun:D Bu konuya katıldığımda Prototype'i indiriyordum.Şu an Devil May Cry 4'ü indiriyorum,bu konu sayesinde bunları indirirken hiç sıkılmadım(arka planda dinlediğim müziklerinde katkısı oldu tabi,özellikle Nothing Else Matters). :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ama her şeyi matematiğe göre hesaplayamayız.
Peki ben birini seviyom desem sen senin sevgin yüz üzerinden şu kadar mı dicen?
En kötü dersim matematiktir anlamaya çalışırım anlayamam da.
Aman be klavyenin Numpad'ine su döküldü:D Neyseki bir şey olmadı içine fazla gitmedi:D:D:DTüm tuşları test ettim problem yok.İçim rahatladı bee:D:D
Hiç aranızda bilgisayara saf su döken oldu mu?
Saf suyun bilgisayara zarar vermemesi lazım.İletkenliği yok çünkü.Hatta su soğutmalı sistemlerde de saf su kullanılıypr bir delinme filan olursa diye.
Bu arada devil may cry 4'te 47. parttayım:D yaniii 47 out of 77 :( :D:D:D:D Yarın akşam sekiz gibi oynarımdiye düşünüyorum.
VE SONUNDA SU KESİNTİMİZ SONA ERDİ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Gerçi aşırı kireçli o yüzden bir kaç saat daha beklemek doğru olacaktır.Yarın kahvaltıdan sonra doğru duşa:D:D:D
Saf suyun bilgisayara zarar vermemesi lazım.İletkenliği yok çünkü.Hatta su soğutmalı sistemlerde de saf su kullanılıypr bir delinme filan olursa diye.
Saf suyu bilgisayarın üstüne döktüğünde saflığı kalmıyor. bilgisayr üzerindeki kir toz pislik suyla karışıyor. eğer birde klavyeye dökülmüşse klavye üzerindeki tuz ile(elle bırakılan) güzel bir iletken halini alıyor...
Say su dediğiniz marketlerden alınan suysa o saf su değil. saf su özel elde edilir. o aldığınız su arıtılmış doğal kaynak suyudur.