Erken çıkartmışlar o zaman oyunu pek test etmemişler.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj
Benim evi temizlemem lazım 1-2 saat olmicam :)
AAA bu gün yokmuş ya uf ya tamda yerinde kestiler ya ...
Star Tv nin Yayın Akışına Bakmak İsterseniz Link Veriom http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Prison Break'ın Arkaplanını İsteyen Varsa İşte Linki ve Resmi ; http://www.fox.com/prisonbreak/_ ... paper_1280x1024.jpg
Aynen.Yinede güzel oyunda.Bir bölümde takıldım zaten.Sürüyle helikopter geliyor peşimden kaçmak imkansız gibi birşey.Geçemedim bir türlü keşke normal yerine easy mod da başlasaymışım :)
Oyun 2007'de duyuruldu ve 2 yıllık bir süreçte tamamladı.Gerçi Radical Entertainment'in ilk oyunu bu,hataların olması şaşılacak bir şey değil ama yine de fizik motorunun dahi iyi olmasını beklerdim.
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Aynen.Yinede güzel oyunda.Bir bölümde takıldım zaten.Sürüyle helikopter geliyor peşimden kaçmak imkansız gibi birşey.Geçemedim bir türlü keşke normal yerine easy mod da başlasaymışım :)
Ben de ordayım:DKolay bir yolu varmış orayı geçmenin ama ben çözemedim.Normal moddayım ben de.Olma hile kulanacağız::D:D:D:D:D:D:D
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Sohbet derken bunu mu kastetmiştin?:D:D:D:D:D:D:D:D
Yıllanmış Üye
108 mesaj
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Nihayet COD 5'i hardened de bitirdim.COD 4'te hardened'de All Ghillied Up'tayım geçemedim bir türlü.(15 yıl önceki görev) Her bölümü geçiyorum orada takıldım mı tam takılıyorum.
Nihayet COD 5'i hardened de bitirdim.COD 4'te hardened'de All Ghillied Up'tayım geçemedim bir türlü.(15 yıl önceki görev) Her bölümü geçiyorum orada takıldım mı tam takılıyorum.cod 5 i sabahtan akşama kadar bir pazar günü bitirdim.cod 4 ü iki gecede bitirdim saat 8 de başlayarak... :D
Cod 5 i en zor ayarlarda oynayacaksın. Savaş dediğin basit oynanmaz o ne lan öyle ikide bir dirilme falan.