amaç nedir yani bu site bir zamanlar dh kadar popülerdi nasıl böyle oldu nasıl bu kadar çöktü. Üzülüyorum gerçekten ben diğerlerinden önce burayı keşvettim bir çok şeyi öğrendim ama işte durum ortada. Herhalde artık site sahipleri sorumluları umursamıyor gibi geldi bana. bu işten para kazananlar bizim kadar umursamıyor düşünmüyor.
Amaç ne bilmiyorum ancak siteyi batırmaksa eğer bu konuda oldukça başarılı oldular..
En azından biz dile getirdik dostum umursamamazlık etmedik forumu gerisi admin arkadaşlara kalmış birşey daha ne yapalım yani real demi bulalım adamları bide konuşmak için :)) .forumun sonu da dergi gibi olacak.. her sene eksiksiz aldığım dergiyi son 2 yıldır merak edip satış noktalarında elime alıp kapağına bile bakmıyorum... çünkü içeriğinde hiçbir şey yok, verilen eğitim DVD'lerinin şikayetleri foruma yazılıyor ama buradan da cevap alınamıyor.. Forum için okinkurt gibi arkadaşlar hiçbir çıkarları olmamasına rağmen uğraşıyorlar ama yetkililerden ses seda çıkmıyor.. bunları buraya yazmanın da bir faydası yok, kendimiz yazıyoruz, kendimiz okuyoruz..