Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 9
219 mesaj
Biz Türkçe konuşuyoruz Çünkü Biz Türk'üz.Türk olmakla ve dilimizle gurur duyuyoruz
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 8
1,060 mesaj
O zaman Türkiye de ingilizce dersi vermesinler ???
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Söliyene bak klavye gülü gevşek seni adres ve ismini yaz klavye delikanlısını gösterim 30 tane ban yemiş bi tarafına 31. ciyi arıyor klavye delikanlılsı felan diyor bide böcek gibi ezerim seni akıllı ol cok gördüm klavyeden ötüpte karşımda fukara sümügü gibi kalanları 2 dil öğrenmiş forumda adam ım diye dolanıyosun çapın ne senin güzelim ya adam gibi dur forumda yada cektir git.
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Adam gibi yazan yazar konuya dingilizce cart curt sokma araya bişey diyen yok.
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Ben ne ağlıycam sen acta kendine ağla 3-4 tane ban yedin hatayı hala başkalarında arıyosun.
İNGİLİZ YALAKASI APPLE FANBOYU BİRİSİ DAHA ÇIKTI AL BAŞINA BELAYI .BAK MACHİNTOSH MAN BU KONUYA BİR DAHA GİRME TAMAMMI . ZATEN YAZMIŞSIN YAZMAM OLUR BİTER DİYE. BİR DAHA BU KONUYA GİRİP BURDAKİLERİ VE BENİ RAHATSIZ EDERSEN KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ.ANLADINMI
Son Düzenleme: win ~ 25 Ocak 2013 18:45
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
151 mesaj
Windows kullansak, Apple'ı kötülesek seveceksiniz yani ? *lmao*
LAN BEN APPLE FANBOYU DERKEN APPLE'Yİ KÖTÜLEMEDİM BUNU BİLESİN.HER APPLE'Yİ SEVEN APPLE FANBOYU OLMUYOR.SENİN TÜRÜNDEN AŞIRI APPLE'Yİ SEVEN APPLE'YE VE USA'YA AŞIK OLUP İNGİLİZCE KONUŞANLARA DEDİM.MACOS KULLANACAKSAN MACOS KULLAN.