Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Kimse dönmez artık bu forumda dönselerde eski hava olmaz eskiden milletin bütün sorunları nerdeyse o konuda çözüm buluyordu veya yeni konu acıp çözümleri paylaşıyorduk ama işte o gerzek kız varya onu real de bi elime geçireyim cinsiyet ayırt etmeden kafasını gözünü yamultucam adminlerdede kabahat var 2 günlük adamlarla bizi papaz edeceklerine az kıymet bilinseydi bu forumun temnposu şuan cok daha yüksek olabilirdi ama nerde şuan bir sürü korsan konusu var elliyen yok yöneytim yok eleştirince kızıyorlar ama durum budur.
Evet o bu arada unuttum kız dedim o kız değil erkekmiş sonradan öğrendim :D ne şizofrenler var ya admin hakkında konu acmıştı savcılığa verdik diye ama sonra geri geldi bu durumda adminlere olan inancımız sarsıldı tabiki tabi geri gelip yine kavga cıkardı sözde barışma cabası ile sonra face den küfürler etmeye başladı tabi beni güldürmekten baska bi işe yaramadı sonra arkadaslık isteği attı bunu forumda gösterdim yalan dedi :D :D insan görünüşlü malta öküzü işte kafa yok defoldu gitti.
Kız değil derken nasıl yani?Evet o bu arada unuttum kız dedim o kız değil erkekmiş sonradan öğrendim :D ne şizofrenler var ya admin hakkında konu acmıştı savcılığa verdik diye ama sonra geri geldi bu durumda adminlere olan inancımız sarsıldı tabiki tabi geri gelip yine kavga cıkardı sözde barışma cabası ile sonra face den küfürler etmeye başladı tabi beni güldürmekten baska bi işe yaramadı sonra arkadaslık isteği attı bunu forumda gösterdim yalan dedi :D :D insan görünüşlü malta öküzü işte kafa yok defoldu gitti.
Görme zaten gözlere bile zararlı bir mahlukat :D
Bir sivri sinek düşünelim o hayvanın verdiği rahatsızlık gibi birşeydi insan görünümlü bir sinek kac defa ezdim sayısını hatırlamıyorum kaç yalanını cıkardım ortaya ama ne demişler arsıza kırk kazık cakmışlar dönüp yinede gülmüş bu tür insanlar a sinirlenmeye bile değmez.
Konuyu daha okuyan yok kim tartışacak ona bakarsan (orijinal) windows xp mi, (orijinal) windows vista mı, (orijinal) windows7mi, (orijinal) windows8 mi diye de tartışılabilir tabi bence (orijinal) vista.
işletim sistemleri okadar hararetli tartışılmıyor... ben windows 8 kullanıyorum ama, bence windows 7...her an dönebilirim. ama çok fazla veri var bilgisayarda...
vista ilk çıktığında bayağı bir sıkıntılıydı... daha sonra düzeltmişmidir microsoft bilmiyorum... ben xp'den direk vista kullanmadan windows 7'ye geçmiştim... aslında hala daha xp'nin kullanıcı var oturmuş bir sistem çünkü... ama hem kullanılabilirlik açısından,hem stabillik açısından,hemde çok eski olmamasından dolayı ilk tercihim windows 7 olur...