Hadi biri bana zor ve güzel bir oyun önersin.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
He ya çok dişli oyundur.Hele ''Sorry Mario,but princess is in another castle.'' yazısını okuduktan sonra senaryonun ne denli çetrefellileşmeye başladığını hissetmiştim.:D:D
Dead Space de güzel oyundur ama ben tek başıma bitiremedim mesela:D:D Derin bir soğukkanlılık istiyor oyun.
O tür oyunlar değil. Böyle firmaların çıkarttıkları falan basit şeyler olmasın.
O tür oyunlar değil. Böyle firmaların çıkarttıkları falan basit şeyler olmasın.Satranç kesinlikle basit bir oyun değildir. İnanılmaz zor ve de bir o kadar zevkli, oynarken ve öğrenirken kendinizden geçeceğiniz, hele büyük ustaların oyun incelemelerini takip ettiğinizde hamlelerdeki zekaya, oyundaki sabır ve strese karşı hayrette kalacağınız müthiş bir oyundur. Evet, görsellik yoktur ama zor ve güzel bir oyundur. Firmaların çıkardığı ve çıkaracağı hiçbir oyun eline su bile dökemez satrancın. :)
Satranç kesinlikle basit bir oyun değildir. İnanılmaz zor ve de bir o kadar zevkli, oynarken ve öğrenirken kendinizden geçeceğiniz, hele büyük ustaların oyun incelemelerini takip ettiğinizde hamlelerdeki zekaya, oyundaki sabır ve strese karşı hayrette kalacağınız müthiş bir oyundur. Evet, görsellik yoktur ama zor ve güzel bir oyundur. Firmaların çıkardığı ve çıkaracağı hiçbir oyun eline su bile dökemez satrancın. :)
Onlar anca yarına iner :)
Süleyman abi basit oyun derken küçük oyunlar manasında dedim. Yoksa satranç çok güzel.
Siz bana Counter Strike bulunda internetten oynanabilen serverları içinde bu foruma uğramam bi daha :)
Bulmayalım o zaman.Kişi eksiltirsek sohbetin temposu azalır.Crysis Easter Egg'cisi arkadaş,sözüm sana:D
CS yi kendin de kolayca bulabilirsin.Source diyorsan işin zor.
Prototype güzel oyun.Yanlız bazen spiderman in son oyunuydu heralde ismini hatırlamıyorum onun havasını alıyoruz oyunda.Binalar, çatılara çıkmalar.Şehir falan benzemiş.Yada ben benzettim :)
Şehir,sandbox olayı filan benziyor benzemesine de,vahşet düzeyi ve eğlencesi Spiderman dan kat be kat yüksek bence.(Vahşet seviyesi tartışmasız şekilde daha yüksek:D)
Ben counter strike 1.6 oynuyom hadi görüşürüz. Sonrada çıkarım duş alırım yatarım. zaten 4 saate iner prototype :Bugun costun max payne,cs gidiyorŞu an trackmania oynuyorum ben çekler bekliyolar alıcam anahtarlarını dalgandıracam bayrağı:)
Countre strike online:
Malzemeler:countre Strike 1.6 non-steam full v7
countre Strike non-steam patch v22
SXE
Server dosyası
Anlatım:
oyunyonetici sitesine gidilir server dosyası ve sxe indirilir.
önce full v7 kurulur ardından v22 patch.Oyun kurulmuş oldu,şimdi sxe kurulur,ardından server dosyası kurulur.
En sonunda sxe tıklanır pencere gelir ardından kısayola iki tık basarsın favourites kısmına gelinir herhangi bir server'a girilir.Oyundasın.Son Düzenleme: _Neo_ ~ 04 Ağustos 2009 23:27
Ağzım sulanıyo ya 2 hafta sonra yeni PC alcaz şimdilik ATI X1250'de tıkıldım. Shader 2 olduğu için oynayamıyorum :(
Sandbox deyince aklıma Prince of persia geldi. Özellikle Warrior within. Ne süper oyundu öyle o. klavyeyi ve mouse u kırıyordum zamanında. combo yapacam diye. duvarlardan atlamalar. eski kumlar falan...
Ben yatar. İşlemci aşırı ısındı iyi geceler size.