Hadi herkes bir şeyini itirf etsin ben başlıyom:
Ben bilgisayarla ilgili her şeyi son 1 senede öğrendim. 1 sene önce WinRAR ne onu bile bilmiyodum :)
Hadi herkes bir şeyini itirf etsin ben başlıyom:
Ben bilgisayarla ilgili her şeyi son 1 senede öğrendim. 1 sene önce WinRAR ne onu bile bilmiyodum :)
Hadi herkes bir şeyini itirf etsin ben başlıyom:İtiraf ediyim meraktan ve dvd'sini bekleyemeden nerdeyse yeter artık neymiş bu film diyerek Metro'dan kaçış yerine yönümü melez prens'e çevirdimBen bilgisayarla ilgili her şeyi son 1 senede öğrendim. 1 sene önce WinRAR ne onu bile bilmiyodum :)
Son Düzenleme: _Neo_ ~ 04 Ağustos 2009 23:31
Prototype %96 oldu.Bitti sayılır.
Evet.:D:D:DYine son 3 saatte hızlandı ama sabah 11'den akşam 8'e kadar çok ağırlaşıyor.Neyse mutlu sona az kaldı:D:D
Videolarında izlediğim kadarıyla manyak bir oyun.
10 metre kol da yetmeyecek ilerleyen bölümlerde.
Çok kolay mı bitiyor yani?
Oyunun inmesini beklerken COD4'ü bitirdim Regular'da be!:D Hardened'de başladım 4.bölümdeyim.Hiç bitirememiştim.En fazla All Ghillied Up'a geldim(15 yıl önceki bölüm).Sonu çok güzeldi.
Oyna nie oynamıyon.Bu saate kadar PC başında oyu oynamam ailemi rahatsız ediyor.Haklılar tabi 10'danberi Devil May Cry 4-Cal of Duty 4 ikilisi arasınd gidip geliyorum.Ama internette dolaşmama oyun oynamama kızdıkları kadar kızmıyorlar.Enteresan bir durum.
Bu arada ankete bir göz atın:
https://www.chip.com.tr/forum/han ... 0966.html?results=1
Oyunun inmesini beklerken COD4'ü bitirdim Regular'da be!:D Hardened'de başladım 4.bölümdeyim.Hiç bitirememiştim.En fazla All Ghillied Up'a geldim(15 yıl önceki bölüm).Sonu çok güzeldi.Ben hep "Hardened" seviyede oynuyordum. Bir de "Veteran"da deneyin; psikopat oluyor, hemen indiriyorlar.
Ben hep "Hardened" seviyede oynuyordum. Bir de "Veteran"da deneyin; psikopat oluyor, hemen indiriyorlar.
E zaten yeterince açık:
YOU WİLL NOT SURVIVE.
:D:D:D:D:D:D:D
Bir de DMC 4'te Abandon All Hope vardı.DMC 3'te de Rest In Peace...DMC 3 hala en sevdiğim Devil May Cry.Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 05 Ağustos 2009 00:50
Ama gün geçti 4 ağustos oldu. Sen geceyi kastettin heralde :)
Hmm...Evet:DKelime oyunları:D Hani yılbaşı gecesi 12'ye birkaç dakika kala seneye görüşürüz diyenler gibi:D:D Eee,hangisini seçtin?
A)Mirror's Edge
B)Dead Space
C)Devil May Cry 4
D)Overlord
E)Mass Effect
F)Call of Juarez:Bound in Blood
G)Hepsi:D
ÖSS'de bile bu kadar şık yok seç seçebilirsen:D
Shader2 destekleyen bulamadın mı?