Shader2 destekleyen bulamadın mı?
Bu ayrıntıyı unutmuşum.Half Life 2 ve Episodeları.Ve de Sanırım Devil May Cry 4'ü düşük ayarlarda Shader 2 ile oynayabiliyorsunuz.Ama tabi DevilMay Cry 3 de (Benim Favorim) Grafikleri kötü de olsa bence çok güzel bir oyun.Special Edition ile gelen ek özellikler de cabası.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
2 hafta sonra yeni PC alcağımız içn bna şuan oyun önerme ztn 2 hafta snr alptoba format atcam kardeşlerime vrcem ne yapalarsa ypsınlar :D
Albtop? Laptop?:D:D:D:D Sen yine de bunları aklının bir köşesinde bulundur istersen.
Forumdan bakarım. Zaten yapacağım ilk şey GTA IV'i bitirmek. Sonrada Prototype'i sonrada okul başlar artık
İtiraf ediyorum aslında ben gizli CHIP Forum kontrolcüsüyüm :)<
İyi geceler.Ben de mi yatsam acaba?
Oh be sonunda oynamayı başardım Prototype'i.Eğlenceli ama ciddi hataları da var.Mesela elinize aldığınız bir arabanın direk saydam olup binaların içinden geçmesi ve sürücünün de arbanın içinde mal gibi bir şey yapmadan durması:D Ve biz şehri darmadağın ederken çevresindekileri sakinleştirmeye çalışan duyarlı bireyler:D Hatta bizden kaçarken çimenlere basmaya,biribirleinin içinden geçme pahasına dahi olsa kaldırımdan kaçan ve bize uygarlık dersi veren vatandaşlar:D:D
Herşeye rağmen bu oyun EĞLENCELİ.
230'a da az kaldı bu arada.;)
Çimlere basmayan demek istedim ben orada.:D:D:DPeşlerinde bir mutant var ama yine de çimlere basmamaya özen gösteriyorlar:D
Alex Mercer'ın eline aldığı araba, jeneratör gibi şeylerin saydamlaşması sizin hedeflemenizi kolaylaştırmak için. Oyun hatası değil. Saydamlaşmazsa kamera açısından karşıdaki hedeflenmesi gereken helikopteri göremezsiniz.
Hikayesi de güzel.
Alex Mercer'ın eline aldığı araba, jeneratör gibi şeylerin saydamlaşması sizin hedeflemenizi kolaylaştırmak için. Oyun hatası değil. Saydamlaşmazsa kamera açısından karşıdaki hedeflenmesi gereken helikopteri göremezsiniz.
Hikayesi de güzel.
Öncelikle herkese günaydın. Ve d araba sadece saydamlaşsa problem yok,hayalet vaziyeti alıyor.Elinizde arabalya bir binanın dibinden geçerseniz bir kısmı binanın içine giriyor arabanın.En azından binaya çarpıp kopsaydı arabanın burnu dahi iyi olurmuş.
Yavaş,ama sağlam adımlarla...
Sohbet de çok güzel tabi ki.