İki deliden biri ağacın aşağısında diğeri yukarısında oturuyormuş. Doktor gelmiş aşağıdaki deliye sormuş: - O yukarıda ne yapıyor?. Deli: - O kendini armut zannediyor doktor: - Peki sen ne yapıyorsun burda? - Onun olgunlaşması bekliyorum düşünce yiyeceğim
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Erzurum’a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlara ait bir anıyı Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu’ndan Mansır Bey anlatıyor…Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır..Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır..Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon:
- “Kardeşim sizin anlattıgınız kimi yapirem fegat program düzgün çalışmiir.” Teknik servis elemanı sorar:
- “Nasıl yapıyorsunuz?”
- “Senin anlattıgın kimi.”
- “Hata ne?”
- “Yazdıgım bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmiir.”
- “İşlem basamaklarını tek tek anlatır mısınız?.”
- “Tamam” diyor ve başlıyor, anlatmaya.
- “Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb yazirem..Hepsini yazdıhtan sonra senin anlattıgın kimi kayıt bölümüne basirem..Ekrana bir yazı geliir: Kaydetmek ister misiniz? E / H yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee
Hee Yoo :D:D
Ali Mısır’da okuyan bir öğrenci..Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler..Babası Ali’ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar..Ali de bilmediği halde “çok iyi geçti” der ve bunu üzerine babası onu İstanbul’a işlerinde yardım etmesi için çağırır..Ali gidecektir İstanbul’a ve arkadaşına son olarak şöyle der; “Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın..Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed’in Ali’ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu.” Ahmet notları öğrenir ve arar..Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali’ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed’in selamı var…
Crysis'i indirdim. Overlord %76'da inmeyi bıraktı. Ben de iptal ettim.
Öğlen oldu tünaydın dicektin heralde.