Peki normal tableti şifrelemeyle sıfırlamanın avgden sıfırlamayla arasında ne fark var?Aynı şey değil mi?Bi avantajı var mı?Avantajı yok.Sadece tableti şifreleyenler için bir avantajı var.Usbden kırma yöntemi nedir?Bana ÖM'den ulaşın veya E-Posta atın : validateprogmail.comBirde pcden ara kablo ile tablete nasıl dosya paylaşımı yapacağız.
Ayrıca bende F'den Q'ya cevirme yöntemi de(klavye) var onu da benim arkadaş buldu ÖM'den ulaşırsanız (veya E-Postadan) sevinirim.
Son Düzenleme: Validate ~ 26 Mayıs 2013 13:28
su anda yapqbilceğimiz herşey belli mdm yi kaldirmaya kadar her şeyi biliyoruz hatta güncelleme yapan ftp adresini bilebliyorum şifreyi kırarsam tüm türkiyede günxcellemeleri kaldırcam
salue oradamısn? Ö.M gelir misn?
Bi şey yazıyosunuz sonra kayboluyosunz yardımcı olrmusnz validate, salue.... Ö.M bekliyorm
Beyler, şifreyi 30 kez yanlış girince hesap felan istiyomuş.. bi yöntemi varmı? yardımcı olrsanız sevinrm
validate
Ö.M den konuşabilr miyz sorularm var
su anda yapqbilceğimiz herşey belli mdm yi kaldirmaya kadar her şeyi biliyoruz hatta güncelleme yapan ftp adresini bilebliyorum şifreyi kırarsam tüm türkiyede günxcellemeleri kaldı1.O işlem sıkıntılı çünkü sen devlete bu şekilde zarar vermiş olacaksın sakın deneme!
2.Ben de biliyorum çaktırma :D
1- http://developer.android.com/sdk/index.htmlHiç bir şey anlamadım :
2- Sağda Download tıkla.
3- Kabul Et
4- 32 YADA 64 BİT SEC
5- Devam Et
6- İnen rar ı masaüstüne çıkar.
7- PC ye reset at
8- Tableti bagla .
9- Tablete bildirim gelecek
10- Bildirime tıkla üsttekini seç.
huseyin Ne yararı oluyo?
validate ö.m den ilgilenir misn?
O FTP ADRESINI TEKNOLOJI ILE IÇLI DIŞLI OLAN BILIR BU BIR - DEVLET BIZE ÇIN MALI TABLET VERIYOR ONLARIN SUÇU YOK BIZ DAHA OZGURCE KULLANMAK ISTIYORUZ BU IKI - BU VESTELLER YERINE Bim de SATILANLARDAN VERSEYDI DAHA IYIYDI BU DA 31.O işlem sıkıntılı çünkü sen devlete bu şekilde zarar vermiş olacaksın sakın deneme!
2.Ben de biliyorum çaktırma :
tmm sağol bu dosya paylaşımı için mi
Validate alt+tab yöntemini yapmıştım. şimdi ADW Launcher ı kurup Q klavye yapıp ADW launcher ı silsem bişey olrmu? Bide Apex launcher ı nerden varsayılan yapıcam
Ö nemli D eğil ayrıca NOVA yüklendikten sonra ana menüye bas NOVA LAUNCHER VE ANA LAUNCHER GELIR alttaki yazıyı tikle NOVA ya tıkla varsayılan odur . Belki biliyosundur ben yinede anlatıym dedim.
onu biliyorum da apex launcher da tüm ayarlar yok adw launcher da var nova da tüm ayarlar var mı
arkadaşlar işinize yarayacak dosyaları biryerde topladım.inş işinize yarar,kendi uploadımdır. Dns değiştirip bluetoothu felan açabilirsiniz
İçindekiler:
MDM
1mobile market (herkes biliyor zaten android market.)
blackmart alpha (başka bir android market.)
no wallpaper (şarjın daha uzun süre dayanması için siyah duvar kağıdı)
es file explorer (dosya yöneticisi)
kaspersky (antivirüs mdm'yi silmek için)
opera mini (meb engelli sitelere girmek için.Youtube'a girmiyor:( )
wifi connection manager (dns ayarlarını değiştirebilmek için.)
on-off widget (uçak modunu açıp kapayabilmek için.)
içinde nasıl yapılacağının anlatımı var.Ayrıca opera mini yüklenmiyor diyenler için dns değiştirin giriyor.(denendi)
Dosya: (12Mb) https://hotfile.com/dl/221354543/84287cd/Fatih_tablet.rar.html
Rar şifresi: admal