Wifi BConection managerde nasıl yaptıysak bunda da yapılabilir(dnsyi program içinden değiştiriyorduk gerçek yerinden değil)ama yeni güncelleme yüzünden nerdeyse bütün uygulamalar yüklenmiyorfarkındaysanız bu programda gerçek ayarlara girmeden değiştirmiştik
onun gibi sadece verileri değiştiren bir program bulunursa tableti sıfırla için
Başarırız !
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Wifi BConection managerde nasıl yaptıysak bunda da yapılabilir(dnsyi program içinden değiştiriyorduk gerçek yerinden değil)Merhaba kardeşim,farkındaysanız bu programda gerçek ayarlara girmeden değiştirmiştik
onun gibi sadece verileri değiştiren bir program bulunursa tableti sıfırla için
Başarırız !Ben yöntemi buldum. Birkaç tablette oldu, bazılarında olmadı. Şimdi Tableti Sıfırla aşamasına kadar geliyoruz. Fakat ona da basılmıyor. Onu da engellemişler.. Çözüm bulunabilir mi?
Merhaba kardeşim,Program geliştirme çalışmaları yapacağım beni takip edin.Böyle bir tablette program açabilirseniz ne ala.Ki açılabiliyor.Ben yöntemi buldum. Birkaç tablette oldu, bazılarında olmadı. Şimdi Tableti Sıfırla aşamasına kadar geliyoruz. Fakat ona da basılmıyor. Onu da engellemişler.. Çözüm bulunabilir mi?
validate son aşamaya kadar geliyoruz ama tableti sıfırlaya basmıyor. çözüm bulunabilir mi?
kardeş dediğimden beri güvenliğe yeni girdim :D
Validate, ve diğer arkadaşlar,
son aşamaya kadar geliyoruz ama tableti sıfırlaya basmıyor. Çözüm bulabildiniz mi
abcdefg123
kardeş benim tablet çok ağır valla oraya gelebilirsem bulurum belki :D
:D oraya kadar geldik bizde başka bişey yapamadık işte bikaç kişinin tablet gitti. orda kaldı. basılmıyor tableti sıfırlaya
bana yeni güncelleme gelmedi büyük ihtimalle olur bende
Beyler ALT+TAB yöntemi var bende... MDM disable etsem bi problem olr mu? Arkadaşıın tablettede ALT+TAB var ama ona güncelleme geldi.. Bi değişiklik olmadı sadece paket bozk diyo
arkadaşlar benim tablette easy task kiiller diye bi program var. onu yükledim arkada çalışan en az 20 program vardı oha dedim bi 10nu durdurdum bi kısmını uninstall ettim rahatladım sizdede arkada çalışan fakat çalışan uygulamalar listesinde olmayan uygulamaları silin boşu boşuna ram harcıyor
Hatta mdm aktif şekilde yazıyorum daha gelmedi günceleme :)
Nasıl mdm aktif şekilde yazıyosun? mdm disable etsek bişey olr mu? arkadaşınkine geldi güncelleme.. yeni güncelleme var dedi başladı.
beyler 2.34 çözüm bulan varsa anlatsın artık
validate benim sorunla ilgili yöntem buldn mu? tableti sıfırlaya basılmıyoya
Nasıl mdm aktif şekilde yazıyosun? mdm disable etsek bişey olr mu? arkadaşınkine geldi güncelleme.. yeni güncelleme var dedi başladı.Oradan çıkacaktınız.
Otomatik güncelleme:
Your device will be updated to x.xx şeklinde gelir.
Res falan atsanız sıkıntı olmazdı.
Yazılım gümcellemeye gelmeyin.
Mdm aktif derken aktive olmamış tablette disable etmeden.
Yöntem de bulamadım şimdilik.
aktive olmamış tablette mdm yi disable etsek güncelleme geldi felan dermi? yada bi problem olr mu
Ben eskiden tabletime mdmnin eski sürümlerini yükleyip kasperskyla mdmyi engelledim kapatınca gidiordu ve kapatmam gerekirse uçak modunda kapatıyordum velhasılı kelam benim babam benim tableti bana sormadan kapatmış bende hiç insan evin internetini kapatırda öle açar ben direk açtım tableti yine yaparım dedim işte öle böle ama reset atarak felan uygulamaları açıyodukya şimdi oda olmuo o olsa ilk başta yaptığım yöntemi yapcam o da olmuyomuş bilemem bi de babam öğretmen bana tabletini verdi al ağlama herşey açılıo bunda die ben aldım onu işte root atmayı çok istiodum şimdi bunu sıfırlamak gerkiodu hani aktive olmayan tablete yapılıoya root işte yaptım apexden işte ondada tableti sıfırlaya basmıor ya napcam ben ya yardım edin pisikolojim alt üst oldu durmadan uygulamaya basıyom kafayı yiyicem acill yardım bende yardım edelim ortaklaşa bişeyler yapalım ama yapalım yaniii
aktive olmamış tablette mdm yi disable etsek güncelleme geldi felan dermi? yada bi problem olrBenim öle tabletim olcak hiç düşünmeden yaparım bişey olmaz güven bana olursada tableti sıfırlada kalan tabletlerin yerine geçer mama öle olmaz yinede her türlü karlısın şaka maka hiç bişey olmaz yaa