hyr klavye ile sıfırlamıştım
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
eğer aktivasyon gerekiyorsa hhemen yapım ttabi olacaksa bu arada vp10ncu recovery moda nasıl aldın söölermisin
Beyler bende wifi işaretinin gri de kalma sorunu var nasıl aşabilirim.
Kaç defa söyledim ben bile unuttum aktivasyon kodunu girmeyeceksiniz !!!!!!!!!!!!
Doğru düzgün kırmak için girmeyin şu mereti 77/78.sayfaya bakın
+ adb ile rootu kilitlemişler adamlar olmuyor.
arkadaşlar tabletimi klavye ile sıfırladım daha sonra apex launcher yükledim ama çok büyük sorunlar oluştu
1-kullanıcı şifresi istiyor (pın yazdığımızdakini yazdım olmadı )
2-sol alttaki geri,ana sayfa tuşları artık yok
3-sağ taraftaki ayarların kısa yolları açılmıyor
4-aktivasyon yapmam gerekiyor
allah rızası için bana yardımcı olun
1)Onu girmeyeceksin girersen eski haline döner alttaki çatı işaretine basacaksın ortadaki
2)onun olması lazım go launcher indir mesela tableti kapa aç go launcheri varsayılan olarak seç o işaretler gelir
3)zaten go launcheri varsayılan yapınca o ayarlarada girebilyosun ama sadece wifi var ayarlarda bu yüzden sana tavsiyem hd widget pro bunu indir yada anttek quick settings pro
4)gerekmiyor dediklerimi yaparsan kardeşim aktivasyon ekranı her geldiğinde çatı gibi işaret varya orta daki ona bas
Beyler bende wifi işaretinin gri de kalma sorunu var nasıl aşabilirim.
ben tableti şifrele yapınca düzeldi istersen dene ama emin değilim
ya arkadaşlar benim tablette bütün uygulamalar mobil cihaz yönetimi tarafından engellendi ayarlar kitatlık dahil. bunu MEB Mİ YAPAR VESTEL Mİ meb yapabilmesi için herhangi bir internete bağlı olması gerek değilmi ama herhangi bi internete bağlı değilim sizce bunu vestel mi yapar bir biligisi olan paylaşabilirmi.
Tableti şifrele kapandı geçmiş olsun
Adamlar işi biliyor.Bakalım yaz tatilinde neler yapacaklar
Tek yol ROM atmak. Yavaş yavaş bütün açıkları kapatıyorlar.Dikkatli olmak gerek
benim tabletime geçen 2.34 güncellemesi geldi ve artık reset atamıyorum herşey engelli yardımcı olur musunuz
En başa döndük yeniden oyunlara giremiyorum reset falan işe yaramıyo okulların kapanmasına 1 hafta kala böyle birşey yapılmamalı bence
Arkadaşlar tableti şifrele için aklıma gelen bir yöntem var bana özelden mesaj atarsanız yönlendiririm.
şimdi bana 2.34 güncellemesi geldi bunu nasıl kırıcaz yardım edebilecek var mı
Hala herşey engellenmiş değil uçak modu yöntemi hala işe yarıyor denedim.Sonra mdm yükleyip kaspersky dan disable ettim.
Bence ilk önce tabletin bootloader kilidi kırılmalı.
beyler bnm mdm disableydi. güncelleme geldiğini duyduğumda. hemen ağı unuttum. tableti sıfırlaıdm. sonra mobilego wondershare ile adw launcher ve file manager kurdum. mdm yi kurup disable ettim. internete bağlansam güncelleme yapılırmı. bu gelen güncellme mdm güncellmesi mi yoksa yazılım güncellemsi mi. bildiğim kadarıyla (emin değilim) mdm disable ken sistem kendini güncelleyemiyor otomatik olarak. ama mdm ise güncelleyebilir. şuan internete bağlansam günceller mi kendini. yoksa kullanıcı şifresini girip normal launchere girsemmi
edit : adw nin eksileri var mesela ayarlara giremiyoruz tablet hakkında için shorcut da yok.
internete giremiyeceksem ne anlamı var adw nin
Apex launcher kullan onda ayarlar kısayolları var onlar fazlasıyla işini görecektir.Ha bu arada tableti güncellenenler için tableti sıfırlama yöntemi anlatacam ama özel mesajdan anlatabilirim.Yoksa meb görür :D
Quick tableti sifirlasqk bile sonucta internete baglanamicaz. Guncellme ypammasi icin
Aktivasyon kodunu girmesseniz güncelleme yapmaz yapamaz ben öyle kullanıyorum şahsen.Alt tab yöntemini uygulayıp apex yükleyin güncellemeyi dert etmeyin.
ya tableti şifreleme kaç saat sürüyo en az %80 şarj istiyo bu yoksa bi şe yapıp hemen şifreleniyo mu?