NOVA DA HEPSİ VAR BİLMEYENLER İÇİN ANLATIYORUM ::
1- EKRANA BASILI TUT
2-KISAYOLLAR DE
3-UYGULAMA KSIAYOLLARI DE
4-AŞAĞI İN AYARLAR VAR BAS
5- HEPSİ VAR ORDA
NOVA DA HEPSİ VAR BİLMEYENLER İÇİN ANLATIYORUM ::
1- EKRANA BASILI TUT
2-KISAYOLLAR DE
3-UYGULAMA KSIAYOLLARI DE
4-AŞAĞI İN AYARLAR VAR BAS
5- HEPSİ VAR ORDA
huseyin ekrana basılı tutuyorum kısayollar diyorum uygulama kısayolları yokki
Beyler bu mdm yi kaldirinca kapatip acmada felan yazilim kirilmistir diyo ya ona bi cozum yok mu mdm yi disable etsek yine ama yazilim kirilmistir demese bide SALUBE arkadasim su yaptigin seyi daha detayli anlatirmisin apk installerla
Beyler bu mdm yi kaldirinca kapatip acmada felan yazilim kirilmistir diyo ya ona bi cozum yok mu mdm yi disable etsek yine ama yazilim kirilmistir demese bide SALUBE arkadasim su yaptigin seyi daha detayli anlatirmisin apkNe yalancılar çıktı arkadaş nerenizden uyduruyorsunuz anlamadım gitti mesaj kasmak için falan mı yapıyorsunz kardeşim. ne yazılım kırılmıltır hatasından bahsediyorsun sen
ben simdi kaspersykle yapsam mdm yi kapatip acinca yazilim kirilmistir demicekmi
telden giriyorum o yüzden
ne istiyorsanız söyleyin ben eryada geç cevap veririm
salube Ö.M den mesaj yolladım sana cevabını bekliyorm
Beyler bu mdm yi kaldirinca kapatip acmada felan yazilim kirilmistir diyo ya ona bi cozum yok mu mdm yi disable etsek yine ama yazilim kirilmistir demese bide SALUBE arkadasim su yaptigin seyi daha detayli anlatirmisin apkilk tableti sıfırla
aktivasyonu yapıp hemen internet erişimini kapat bluetooth calışıyorsa sorun yoktur
sonra tableti pcye bağla usb ile (bundan sonra işimiz pc ile)
apkinstaller programını indir ve aç
programı n sağ üstünde devicese bas
tableti görmüşse sorun yok
görmediyse indirdiğin sitede driver indir
gördüyse file manager.apk yı programa sürükle ve install yap 5saniye sonra tablete yüklenmiş olucaktır
Emeğe saygı arkadalarınıza salube sayesinde diyin yeter
Yalnız şu dns değiştirme,hem internet hem oyun falan filanın çözümünü gönderen arkadaşa teşekkür ediyoruz ama bunların hepsini zaten biliyoduk.Bide validate bulduğun şeyleri(usbden kurma falan)onları bana yollayabilir misin. burakatan08gmail.com veya özel mesajdanda yollayabilirsin.Salube sende bulduğun yöntemleri bana yollayabilir misin.
55-56 sayfalarında detayli anlatim yaptim beni tabletin resmide var
Yalnız şu dns değiştirme,hem internet hem oyun falan filanın çözümünü gönderen arkadaşa teşekkür ediyoruz ama bunların hepsini zaten biliyoduk.Bide validate bulduğun şeyleri(usbden kurma falan)onları bana yollayabilir misin. burakatan08gmail.com veya özel mesajdanda yollayabilirsin.Salube sende bulduğun yöntemleri bana yollayabilir misin.Hem internet hem oyun çözümünün sahibi benim önemli değil.
Yukarıda arkadaş paylaşmış onu da kullanabilirsin ayrıca launcher ve file manageri wondershare mobilego sayesinde de kurdurabilirsiniz yakında rehber paylaşcam pdf de yapcam merak etmeyin :)
Haberiniz olsun bende özel driverlar var tabletler içim onunla ilgili bir çalışöa yapıyorum :)
O FTP ADRESINI TEKNOLOJI ILE IÇLI DIŞLI OLAN BILIR BU BIR - DEVLET BIZE ÇIN MALI TABLET VERIYOR ONLARIN SUÇU YOK BIZ DAHA OZGURCE KULLANMAK ISTIYORUZ BU IKI - BU VESTELLER YERINE Bim de SATILANLARDAN VERSEYDI DAHA IYIYDI BU DASıkınt çıkarsa karışmam çünkü sonuçta bu server eba üzerinde yer alıyor ve eba da devletin sen devletin bir yerini çökertirsen sıkıntı yani;)
Benim tabletin kalibrasyonunda biraz sorun var.. oyun oynarken hatalar oluyo... nasıl düzeltilir?
EEE şimdi şu oyun ve internet dışında bulan bir yöntem var mı
mdm kaskpersky bunun dışındaki yöntemi bi arkadaş güzelce anlatsa ben tam anlamadı yardımcı olursa nız :D
Amacim zarar vermek deil eger bu tabletler bizimise kontrolude bizde olmali . Ben buna ugrasiyom . Ayrica ip gizledikten sonra ve gps siz eski bi bilgisayardan islerini hallettikten sonra biraz zor basin yanarSıkınt çıkarsa karışmam çünkü sonuçta bu server eba üzerinde yer alıyor ve eba da devletin sen devletin bir yerini çökertirsen sıkıntı yani;)
Antep Merkezden
Amacim zarar vermek deil eger bu tabletler bizimise kontrolude bizde olmali . Ben buna ugrasiyom . Ayrica ip gizledikten sonra ve gps siz eski bi bilgisayardan islerini hallettikten sonra biraz zor basin yanarModem de o kaydetmeyen eski modellerden olmalı :)Antep
Ayrıca devlet bu konuşmaları görüyor(MEB görüyor olması lazım) haberin olsun. :)
beyler benim tablet şu alt tab yöntemiyle sıfırlandı go ex launcher mevcut şu anda usb ile bağlandığımda hata ayıklama modu açılıyo yani tabletin dosyalarına erişebiliyorum bunu kullanarak androidi baştan kurabilirmiyim yada Google Play'i nasıl yapalirim bilen varsa lütfen söylesin bekliyorum teşekkürler
tablete andriod haricen tyazilim yukleyince garanti bitiyor
biri şu sdk meselesini ayrıntılı biçimde anlatabilirmi sdk manager açılmıyorki?
sdk manager java olmadığı için açılmıyormuş ama şimdi açtım driverlarıda yükledim hiç bişi olmuyor.
http://vp10tablet.blogspot.com/
http://fatihprojesitablet.blogspot.com/
http://fatihprojesiaciklari.blogspot.com/
http://mebtabletkirma.blogspot.com/
Beyler takipte kalın, yeni yöntemler üstünde çalışılmaktadır.. Diğer yöntemlerinde paylaşımları yapılmaktadır.. Tüm yöntemler bu blog'larda toplanmıştır...