Quick eminmisin panpa ben suan alttab dayim.. Ya mdm kendini guncellerse. Bu arada mdm yi kurup disablr yaptim bisi degisirmi
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Justwatch tableti sifeele diceksin vestel yazisi geldiginde kapatma tusuna basili tutacan
Az once cok ilginc bisey oldu. Wifi sifrresini hic girmemistim kendi kendine baglandi. Bu mumkun mu
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum fakat bir türlü üye olamamıştım şimdi dedim ki üye olmalıyım bana yardımcı olurlar heralde neyse işte snappeayı yükledim driverler geldi ordan sonra unlockRoot pro yu crackli indirdim açtım ve karşıma bu geldi
Tabiki hemen root a tıkladım heyecanlandım bir de tabi kii sonra rooting diyo iyi güzel biraz ilerledi sonra en sonda gördüğünüz hatayı verdi ne yapabilirim ne yapabilriz?şu ana kadarki yardımınız için teşekkürler buna yardım ederseniz daha da teşekkürler..
ya işte ben bölle yapmadım %100 e kadardolmasını bkledm geri dönüşü yokKardeşim sen galiba tableti şifreledin. Eğer tablette uSB HATA AYIKLAMA açık ise çözebilirsin yoksa başka çaresi yok :1- USB HATA AYIKLAMA AÇIK ŞEKİLDE PC YE BAĞLAN.
2- http://adbdriver.com/downloads/ Buradan ADB DRIVER INSTALLER İNDİRİP VP10 SEÇİP KUR .
3- http://apkinstaller.com/downloads.html Buradan da ApkInstaller for PC (3.0) İNDİRİP AÇ.
4- Apk İnstaller tableti tanıyacak.
5- Devices klısmına tıklayıp VP10 seç.
6- AVG SECURITY APK SINI PROGRAMA SURUKLEYIP BIRAK.
7- INSTALL DE UYGULAMADA WIPE DATA KISMINDAN TABLETI SIFIRLAYABILIRSIN.
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum fakat bir türlü üye olamamıştım şimdi dedim ki üye olmalıyım bana yardımcı olurlar heralde neyse işte snappeayı yükledim driverler geldi ordan sonra unlockRoot pro yu crackli indirdim açtım ve karşıma bu geldiABİ BEN BU PROGRAMI TABLETİ İLK ALDIĞIMIZDA DENEMİŞTİM BAŞARISIZ OLDUĞUNDAN PAYLAŞMAMIŞTIM BU PROGRAM VP10 LAR İLE UYUMLU DEĞİL. BU PROGRAMI İNSANLARIN AKLINA KİM DÜŞÜRDÜYSE İLGİ ÇEKMEYE ÇALIŞMIŞ BÜYÜK İHTİMALLE. SENDEKİ HATADA İSE DİĞER GÜNCELLEMEYİ BEKLEMEN GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. PROGRAM YAPIMCILARI BÜYÜK İHTİMALLE DİĞER GÜNCELLEMELERDE VESTELLER İLE UYUMLU HALE GETİRECEKTİR.Tabiki hemen root a tıkladım heyecanlandım bir de tabi kii sonra rooting diyo iyi güzel biraz ilerledi sonra en sonda gördüğünüz hatayı verdi ne yapabilirim ne yapabilriz?şu ana kadarki yardımınız için teşekkürler buna yardım ederseniz daha da teşekkürler..
Hüseyin bende öle düşündüm bir sonraki unlockroot güncellemesinde vestel tabletler root edibilecek mi yani
EĞER ADAMLAR TINLIYORSA OLACAK YOK EĞER BİZİ S*KLERİNE TAKMIYORLARSA ROOTLANMAZ SİZDE MESAJ ATIN İSTERSENİZ
unlockroot vp10 la uyumlu olmasa onu tanır mıydı bence unlockroot 4 te felan vestel vp10 da root edilebilecek ama onu ne zaman görürüz bilemem ama adamlar s4 felanda çıktıya onun yanında vp10 da verirler heralde
Çok ayrıntılı bir biçimde Google Play Lisans kontrolleri yapma yolunu anlatır mısınız? Validate Özelden mesaj attım ilgilenirmisin?
HERKES BURAYA VESTEL VP10 DA ROOT EDİLMESİNİ İSTESİN LÜTFEN ÇOK KİŞİ OLURSA ADAMLAR YAPARNOLUYYYYY
ROM BULAN VE YÜKLENMESİNİ ANLATACAK OLAN ANCAK SINAVLARI OLDUĞUNDAN ANLATAMAYAN ARKADAŞ EĞER SÖZLÜLERİN YOKSA ANLATIRMISIN :D
supportunlockroot.comALAKALI ALAKASIZ HERKES İSTESİN BAŞVURSUN BURAYA HERKESE SÖYLEYİN ADAMLARI HEP MEŞGUL EDİN ÇOK ÇA ÖESAJ YOLLAYINNHERKES BURAYA VESTEL VP10 DA ROOT EDİLMESİNİ İSTESİN LÜTFEN ÇOK KİŞİ OLURSA ADAMLAR YAPAR
unlockroot servisine türkçe mesaj yollaadım beni dikkate alırlar de mi??
arkadaşlar bu son güncellemeyle tablet en eski haline döndü. Biri nasıl tableti düzeltebileceğimi açıklayabilir mi ?
Tam root attık, atacaz derken kökten engellediler adamlar. Bundan sonra tekrar oyunları açabilene helal olsun.
benim tablette hiç bişey engelli değil
hadibeordan kardeş nasıl yaptığını söylesen?
Bugün tabletim MDM 1.0.5 deyken güncelleme yaptı ve her şey gitti . Tableti şifrele kısmı da kalktı. Birisi yardım etsin. mehmetavci.tr@gmail adresinden ulaşın.
Beyler ALT+TAB yönteminde problem olmaz demi güncellemeler? BİDE GOOGLE PLAY ANLATIMI LÜTFEN.. HEM LİSANS, HEM DE DİREK OYUN İNDİREBİLMEYİ ANLATIR MISINIZ?
kardeş ilk önce tabletteki google play ve google play hizmetlerini kaldır sonra xda dan google play store v4.1.6 yı indir sonra googleye "google play services v3.1.36" yaz en baştakine gir indir sonra tableti bağla bilgisayara yada sd tak oradan ilk önce servisi sonra play i yükle internete bağlan google play i aç gelene evet de bu kadar
NOT: Google Play den bi şey indiremezsin sadece lisans kontrollerini yapabiliyosun