Naısl disable edilir MDM? İnternete bağlanınca, kapatınca felan problem cıkarır mı
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
mdmyi disable edince interneti açsanda kapasanda bişey olmuo
mdm 1.0.0 ve mdmpush ardından tekarr mdm kuruluu. sonra kasperskydcan disable edilir
mdmnin ve mdm pushun eski sürümlerini bul indir tabletee bide kasperskyı indir ama açma ilk önce mdmyi yükle sonra mdm pushu yükle sonra bi daha mdmyi yükle (bunların hepsi eski sürüm)sonra kasperskyı aç herşeye olumlu yanıt ver mdm gelcek disableye bas çoook olumlu bi yanıt
Ben eskiden tabletime mdmnin eski sürümlerini yükleyip kasperskyla mdmyi engelledim kapatınca gidiordu ve kapatmam gerekirse uçak modunda kapatıyordum velhasılı kelam benim babam benim tableti bana sormadan kapatmış bende hiç insan evin internetini kapatırda öle açar ben direk açtım tableti yine yaparım dedim işte öle böle ama reset atarak felan uygulamaları açıyodukya şimdi oda olmuo o olsa ilk başta yaptığım yöntemi yapcam o da olmuyomuş bilemem bi de babam öğretmen bana tabletini verdi al ağlama herşey açılıo bunda die ben aldım onu işte root atmayı çok istiodum şimdi bunu sıfırlamak gerkiodu hani aktive olmayan tablete yapılıoya root işte yaptım apexden işte ondada tableti sıfırlaya basmıor ya napcam ben ya yardım edin pisikolojim alt üst oldu durmadan uygulamaya basıyom kafayı yiyicem acill yardım bende yardım edeyim ortaklaşa bişeyler yapalım ama yapalım yaniii
Ben eskiden tabletime mdmnin eski sürümlerini yükleyip kasperskyla mdmyi engelledim kapatınca gidiordu ve kapatmam gerekirse uçak modunda kapatıyordum velhasılı kelam benim babam benim tableti bana sormadan kapatmış bende hiç insan evin internetini kapatırda öle açar ben direk açtım tableti yine yaparım dedim işte öle böle ama reset atarak felan uygulamaları açıyodukya şimdi oda olmuo o olsa ilk başta yaptığım yöntemi yapcam o da olmuyomuş bilemem bi de babam öğretmen bana tabletini verdi al ağlama herşey açılıo bunda die ben aldım onu işte root atmayı çok istiodum şimdi bunu sıfırlamak gerkiodu hani aktive olmayan tablete yapılıoya root işte yaptım apexden işte ondada tableti sıfırlaya basmıor ya napcam ben ya yardım edin pisikolojim alt üst oldu durmadan uygulamaya basıyom kafayı yiyicem acill yardım bende yardım edeyim ortaklaşa bişeyler yapalım ama yapalım yaniiibeni takan yok mu insan bi geçmş olsun der sınırsızdan dibe çöktüm yaa[:<>"]
klavyesi olmaypda tableti sıfırlamak isteyen arkadaslar bu yöntemi daha önce biri vermişti.
sıfırlAdıktan sonra pc ye mobilego wondershare adlı prograamı kurun . kulkaanıcı şifresini grin dediği arayüzden önceki ekranda usb hata ayıklaması açık oldugundan usb ile pc ye bağlayın. bi yerden apex launcherin apksinni indirin apk ye çift tıklayın. program direk tablete kurackktır-. kapatıp açın. varsayılan olarak apex i seçin. artık klavyeye gerek kalmadı. abcdefg1234566 sen de bunu bloguna ekklersen sevinirim.
yeni güncelemeede tablete bişey kurmak çok zor gibi görünüyor
Eklerim olcay.. Ama yeni güncellemeyle çalışıyo muki? Bide benim mdm 2.28 eski sürüm yani direk kyspersky dan yapsam olmaz mı
hyr sakın yapma . yeni sürüm mdm yi engelleyince yazılım kitleniyor. önce eski mdm ve mdmpushu kurman lazım sonra disable etcen ben öyle yaptım ama bi fark yok boşuna riske girme
Olcay anlaşılacak bir şekilde kendi anlatımını yap onu koyayım.
buarada yeni gncelleme de olsa sıfırladıktan sonra kullanıcı şifresini girmediğimiz için mdm aktif değil yani usb hata ayıklama açık oluyor. ama sorun sıfırlamak
pc ye geçince yaparım anlatımı. caps filanda eklerim
Arkadaşlar Bir Yöntem Buldum ama deneyemedim tabletimin aktive olmamasından dolayı.
Şimdi Önce apex Launcheri İndirin. Ekrana Basılı Tutun Kısayollar>Eylemler>Kurulum Sihirbazına Tıklayın.
Ve Ona tıklayınca Direkt Olarak Kullanıcı Şifresi İstediği Yer Geliyor Böyle Deneyin Olursa Dualarınızı Eksik Etmeyin :D :D :D
Çok zekisin ya, bizle dalgamı geçiyosun sen? 3 gün önce bu yöntemi zaten blogumda paylaştım. kendm buldum. tableti sıfırla bölümü çıkmadıgı için devam edemiyorz
Şu sıfırlama'ya basmayı veya geçmeyi bulan varmı? Bide asphalt 7 çalışıyor mu? ben açıyorum sürekli bişey dönüyo açılmıyo..
klavyesi olmaypda tableti sıfırlamak isteyen arkadaslar bu yöntemi daha önce biri vermişti.Yöntem benim.77-78. Sayfaları araştırın blogluk yazı var.sıfırlAdıktan sonra pc ye mobilego wondershare adlı prograamı kurun . kulkaanıcı şifresini grin dediği arayüzden önceki ekranda usb hata ayıklaması açık oldugundan usb ile pc ye bağlayın. bi yerden apex launcherin apksinni indirin apk ye çift tıklayın. program direk tablete kurackktır-. kapatıp açın. varsayılan olarak apex i seçin. artık klavyeye gerek kalmadı. abcdefg1234566 sen de bunu bloguna ekklersen sevinirim.
allahını seven çalışan bi asphalt 7 linki versin kaç gündür kimse cevap vemiyo
Evet arkadaşlar GİNGERBREAK-Z4ROOT-ES FILE XPLORE - UNLOCKROOT - ANDROID DB hiçbiri işe yaramaz çünkü tabletin bootloaderi kilitli boşuna tablete hasar vermeyin. Aralarında tablete hasar verenler Gingerbreak ve Z4ROOT sakın yüklemeyin. Adam gibi ben anlarım pc den android den diyen varsa bana mesaj atsın bootloaderi açmaya çalışacam.
------------1 yıl önce stock romun ne olduğunu bilmeyip te şimdi andro uzmanı olanlar hariç----------
Ben size bootloader kiltli diyeli kaç zaman hey gidi hey.