Furmaz abi bişi omaz :D http://www.ceplab.com/inceleme/ucuza-3g-modem-vodafone-e160e/
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Uydu sinyali gibi yani 1 cm ile kayıyor heimm ben ayarlarım onu gıdım gıdım yeterki ceksin :DTamam işte lem bildiğimiz kıytırık 3G modem.aha bu abi benim modem http://www.ceplab.com/inceleme/ucuza-3g-modem-vodafone-e160e/
Özellikleri işte HSPA/UMTS varmış
Önce teknik özelliklerini verelim:
- HSDPA/UMTS (850/1900/2100MHz)
- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900MHz)
- 3.6Mbps HSDPA İndirme, 384Kbps Yükleme Hızı
- microSD Kart Slotu
- PC üzerinden ses (isteğe bağlı) ve SMS desteği
- Veri istatistikleri desteği
- Alıcı Çeşitliliği (850/1900/2100MHz)
- Plug & Play
- Windows 2000, Windows XP, Windows Vista ve Mac OS X İşletim Sistemleri Desteği
heimm tamamdır abi şehre inenr inmez kabloyu alacam valla bi olursa yamyam abi süper olur valla acayip sevindirik olurum abi bi denede 60 cm veya daha böyk bi canak uyduram :D
Arkadaşlar yeni bir konu açtım vatana millete hayırlı olması dileklerimle bi girermisiniz
https://www.chip.com.tr/forum/-usb-den-ssd-yapma-_t237147.html
aha abi suan bölem cekiyir en iyi zamanında o indirme hızı 170 felan oluyo 15 kb hız oluyo böle oldumu 3-4 kb bide vodofone 1gb indirmeden sonra cok hızlımıs gibi kota koyiyi 15 e saplanıyo ah bi hspa cekse gerci sehirde 2 kademe 15 kb 999 ping ben 10 km reden nası hız alırım bakam gprs artsın yiter bize .
abi offset ve parabolik farkı nasıl anlasılır bizim burda satan adamlar bilmiyir hangisi hangisi :D
Heimm tamam abi cok sağol bilgiler için ben A.T.c nin konuya bakıyım yatayım hayırlı geceler herkese
Abi gözlerim kapanıyo cok oturdum pisi basında bide bende gözde sinek ucusması var gözde lekeler ucu veriyo yoksam bi ton soru sorardım :D iyi geceler
bu ucusmalar sakat bişey google amcaya yazp bakın allah muafaza retina yırtıgına bile yol acabiliyolar neyse Allah büyüktür iyileşiriz inşallah tekrardan iyi geceler dostlar.
sinek ucusması var gözde lekeler ucu veriyo yoksam bi ton soru sorardım :D iyiEvet Okin arkadaşım aynısı bendede var yaw neden acaba sen bir ara doktora gidersen bana ö.m olarak gönder sonuşları :DAma gııcık oldum ben bu sinek uçması dediğin şeye nereye baksam lekeler oraya gelip gözümün önünü kapatıyor. Ama sabit bir yere bakınca lekeler yavaş yavaş aşağı iniyor, hah tamam indi diyom gözümü geri oynatıyom pat diye geri çıkıyor lar :D
yok bide gıcıklığına yapar gibi gözümün önünde hareket etmeleri yokmu :D
Evet Okin arkadaşım aynısı bendede var yaw neden acaba sen bir ara doktora gidersen bana ö.m olarak gönder sonuşları :Dradyosyon olabilir...Ama gııcık oldum ben bu sinek uçması dediğin şeye nereye baksam lekeler oraya gelip gözümün önünü kapatıyor. Ama sabit bir yere bakınca lekeler yavaş yavaş aşağı iniyor, hah tamam indi diyom gözümü geri oynatıyom pat diye geri çıkıyor lar :D
yok bide gıcıklığına yapar gibi gözümün önünde hareket etmeleri yokmu :
Doktora gitmedim kendim arastırdım bu gözde retinanın üstünde bi tabaka var onun erimesiyle bu ucusmalar baslıyo yani o tabaka asınıyo eğer sinek ucusması varsa sade korkma ama şimşek cakmaları balşarsa retina yırtığına dönüyo iş mutlaka doktora gitmelisin otabaka erirken retinayı cekebiliyo ve kanaka olusuyo buda sinek ucusmalarının sayısının artması demek tabi ben gitmedim ama gidicem sende bi doktora git ve pc basında cok oturmamanı tavsiye ederim o cınlamanın babaı bende var pc yapıyor dostum pc ye biraz ara ver gecicek bende gecti bide kulagına pamuk tıka bi süre daha cok cınlamaya alıstır kendini pamugu cıkarınca eski cınlamayı duymassın :)
Evet Okin arkadaşım aynısı bendede var yaw neden acaba sen bir ara doktora gidersen bana ö.m olarak gönder sonuşları :DA.c.t. , o lekelerin aynısı bendede var tam anlattığın gibi.. Ahanda böyle bişey :DAma gııcık oldum ben bu sinek uçması dediğin şeye nereye baksam lekeler oraya gelip gözümün önünü kapatıyor. Ama sabit bir yere bakınca lekeler yavaş yavaş aşağı iniyor, hah tamam indi diyom gözümü geri oynatıyom pat diye geri çıkıyor lar :D
yok bide gıcıklığına yapar gibi gözümün önünde hareket etmeleri yokmu :
Bütün hepsinin sebebi pc arkadaslar bunu reddetmek kendinizi kandırmak ben cok kandırdım kendimi ama öle ne kadar cok pc okadar cok sağlık sorunu.
okinkurt orda mısın :D
evet :D indirme acıkta kapanmasın diye cıkıp cıkıp giriyom :D