Guduruklar Sohbet Alanı :D
Bakrım yarantuklara ates edince bagırıyolar tüfek sesi kesiliyo onlar bagırınca oyunda sorun var sanırım bide abi 110 fps varken yaratıka ates ettigimde yani curcunada 47 fps ye iniyo 1204- high aa x2 de ayarlar işlemci den kıllanıyom hep curcunada gidiyo fps ler :S senin quad gibi bişi lasım bana.
Bakrım yarantuklara ates edince bagırıyolar tüfek sesi kesiliyo onlar bagırınca oyunda sorun var sanırım bide abi 110 fps varken yaratıka ates ettigimde yani curcunada 47 fps ye iniyo 1204- high aa x2 de ayarlar işlemci den kıllanıyom hep curcunada gidiyo fps ler :S senin quad gibi bişi lasım bana.Ecik ayarları düşüğe al yine takılacakmı.
Abi oyun pentium 4 8600 gt istiyo full detay icin ben az bile actım yaf :D 1920 de yemesi lasım esasen de monitör desteklemiyi oyun yeni lerden degil abi 2009 un ama ayarları 800x600 yaptımı curcunada bişe olmuyo tabi :D ahada istedikleri bak sen söle bana bu detaylar cokmi :D İşletim sistemi: Microsoft® Windows® XP/Vista
İşlemci: Pentium® 4 3,2 Ghz Athlon® 64
Ekran Kartı: 3D 256 Mb (GeForce 8600 GTS / Radeon HD2600XT)
RAM: 1 Gb
HDD: 5 Gb
Bence bu sisteme göre gayet nrmal hatta iyi bilem.
Peki abi seö öle diyosan tamam :D abi peki 9800 gt yi kenarda tutsak i5 2500k orta şeker bi anakart 4gb 1333 mhz ram ile kombine etsek bu kart nasıl performans verir sence iyde bir psu yapıstırdık diyelim yeni bi kart gerekirmi götürürmü bana götürür gibi geliyor sen ne diyin
sormayı unuttum yamyam abi bu avastı ne yapacaz gecenin bi vakti yırtık dondan fırlar gibi bönnk diye cıkıyo yandan boş bulunsam tırsacam s.a der gibi ordan fırlıyo güncellendim abeyy diye :D:D:D
Peki abi seö öle diyosan tamam :D abi peki 9800 gt yi kenarda tutsak i5 2500k orta şeker bi anakart 4gb 1333 mhz ram ile kombine etsek bu kart nasıl performans verir sence iyde bir psu yapıstırdık diyelim yeni bi kart gerekirmi götürürmü bana götürür gibi geliyor sen neToplama yapacaksan önce hedef belirlemelisin. Uydur kaydır anakartlarla toplama olmaz sadece çıkartma olur.
İyi bir babakart
Uygun bi işlemeci.
İyisinden bir pusu
Tabiiki en bi yamyamından rem.
Şimdiden bilgilenmek lazım.
Bana virüs programı öner YAMYAM abi. Bütün böcükleri yicek bir program olsun.
Siteye girene kadar canım cıktı :D tamam yamyam abi anladım ilk iş iyi bi anakart belirlemek.
Ya site anma gec yüklüyor sayfaları offf 2 saatir konuyu acamadım bi -_- foto koycam koyulmuyor.
okinkurt.. Sen bir ara diyordun ya GTX 460 Hawk ekran kartım olsa iyi diyordun.. Geçen bir sitede geziniyordum, bir ekran kartı gördüm.. Sonra gördüğüm ekran kartıyla senin dediğin GTX 460 Hawk' ı karşılaştırdım.. Sence hangisi iyi.. Bence Radeon HD 7870 DirectCU II 2 GB daha iyi gibi.. Bir de sen baksana
Radeon HD 7870 DirectCU II 2 GB ---->;
GTX 460 Hawk ----> http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_460_HAWK/
Dostum o gtx 560 ti hawk 460 hawk lar deng değil bu 7xx serisine :D 7870 iyi ama 560 hawk o.c ile oseviyeye gelir hatta gecer o hızları :D ben şahsen hawkı alırdım :D 460 lar benim karttan az daha hızlı :D
Dostum o gtx 560 ti hawk 460 hawk lar deng değil bu 7xx serisine :D 7870 iyi ama 560 hawk o.c ile oseviyeye gelir hatta gecer o hızları :D ben şahsen hawkı alırdım :D 460 lar benim karttan az daha hızlı :Tamam hocam, dediğin gibi senin söylediğin hawk 560 ti ydi. Baktımda gerçekten senin dediğin de iyi.. ;)
hawkı 1.5 ghz ye cıkardılar 3d mark dünya rekoru kırdı :D süper bi kart yaaa off işlemci darboğaz olmasa hemen alacammm :D:D:
geç değildir 1.5 ghz kartların çıkması :D yakında o.c siz 1.5 ghz çıkar :D
gtx 600 serisi öle olcak zaten yakını kalmadı 680 lerin hız fena degil :D ama ben genede hawk alırım cünki ne oldugu belli kart 600 lerin foya cıkmadı daha bakalım :D bi kullansın millet zaten 2 milyar civarı bazıları :D