Ben uzmanına sorun bölümüne cok ender yazarım sevmiyorum orayı modem onların olsun :D K-lite iyide abiler ya ayarlıyamassak nette baktımda baya bi kiside video donma sorunu felan olusmus bu codeclerden sonra nası ayarlıyoruz bunu cok zormudur sorun yasamıyım :D ben gom player ile bs player i cok severim gom oto codec buluyor videoda eskik se bs ise alt yazıları buluyo özellikle animelerde cok iş görüyo ne kadar alt yazı varsa bi pencere acıyo otomatik cıkiyir filmlerde dahil oto arama :D
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Günaydın okin.. :D Nörüyon :D Yaw dünkü gönderdiğin gun 2006 nın torrenti 2.7 GB boyutu.. Fulloyun daki 1.6 GB. Yanlışlık olmasın?
baya bi zaman oldu ama en son kurduğum da fulloyundan indirp oynamıştım oyunu kurarken 3 gb ı filan civarındaydı yani sıkıştırma yapmışValla fulloyun'da oyunu 8 part'a bölmüşler.. İlk 7 part 200 MB'lık dosyalardan oluşuyor, 8.part 144.67 MB.Toplamda 1.5 GB civarında birşey çıkıyor ortaya.. Bende anlamadım.
Yanlışlık yok bende onu indirdim bu arada su yandan bi reklam fırlıyo zaten net köti gıcık oldum ha :D
Ovvv süper hızlı yavvv :D TTnet mi bu? :D
haha arkiler izleyin futbol oyununda ciftlesme :D http://www.youtube.com/watch?v=vJvEgNeU4kQ&feature=share
Neyse beni duyan yok :D hadi bb.
Hocam tt net olsa göbek atarım hic degilse 100 kb felan olar ne bilim yaf 10 kilibit ttneti severim olsa gül gibi bakarım ona :D:D:D:D
Arkadaşlar bu gün çok mutluyum interneti sınırsıza çevirdim :D :D :D
ve bunu kutlamak için bana bişiyler önerin ne biliyim oyun olur sonracığma işte başka bişiy olur siz boşverin onu sadece önerin yaw indircem şimdi GUN 2006 yı indiriyom 30 dakkadan filan biter zaten 1GB mış oyun :D
hayırlı olsun ama sistemin baya dandik ne öneremki şimi ben sana yaf :D
öneremde kaldırırmı emin degilim bak gold fear bu oyunun son bölümü kadar zor bişey görmedim bitiremediydim sıkıldım sildim :D oyna istediği sisteme göre grafikleri felan iyi bir oyundur biohazard 4 diğer adıyla residint evil 4 e benzer biraz sen haziranda sistemi al seni oyuna boğarızz :D cleron işlemci ve 64 mb kartla oynadıgım oyunları getirmeye calısıyom aklıma bi bunlar cıktı sonuncu bu return-to-castle-wolfenstein :D
strateji seviyisen age of mytology de oynıyabilrsin güzel oyundur
KINAŞLI sen sistemi naaptın.
Senin için cafeplus u kuruyorum laptopuma haa.
evet o gold degil cold fear mış unutmusum cok korkutucu degil ya oyna bişi olmaz zaten o sistemle fazla secme sansın yok :D İşlemci: 1 GHz
RAM: 256 MB
Ekran Kartı: 64 MB Nvidia GeForce 3/4/FX/6 series (GeForce 4 MX not supported) ATI Radeon 8500/9000/X series
HDD: 2200 MB nası kaldırmaz yaf denedinmi :D
yok abi onuda yapamadım hatta olup olmadığını bile bilmiyorum siz var diyosanız vardır :Şu ana kadar sistem tam anlamıyla yüklenmedi.
Ne bela bi cafeplus muş o. Ses kartını yanlış yükledi değişmiyo. Antiböcük programı hala yükleniyo. Hemen hemen 4 saat oldu. Bu ne beeaa
Ama yamyam inadı bi kere bulaştık.