Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Öyle deme danini sencede hak etmedimi lui :) senide çağıracağım partime merak etme, yeterki lg'nin Fpr gözlük teknolojili yeni nesil 3D led, smart, full hd ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alayım, partiye gelmek isteyenler bana dua etmeye başlasın :)
Bende gelirim, partileri hiç kaçırmam :)
Ben 3D TV' de hem film,video izlemek, hemde oyun oynamak isterim şimdiden söylim.
Dasti bilmiyorum, partideki tavrınıza bağlı, film izlerken, oyun oynarken uslu olursanız ve oyunda beni yenmezseniz düşünebilirim:)
Ben deneyimli olduğum için çok eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacağım arkadaşlar :)
Playstation ortamından daha eğlenceli bir ortam olacağı kesin, 3D TV' de oyun oynamak :)
tabi canım sadece televizyon ve playstation sayısı az olduğu için o ortamı yansıtmayacaktır :) ama ayse ye kalmış sonuçta rahat olun dedimi internet cafeye bile dönebilir orası :) parti partilikten çıkar :) bir daha 3d led tv im var diye sokağa çıkamaz :) :P :)))
Ben de gelebilir miyim? Bol bol film ve video çevirisi izleriz.. Gerçekten çok eğlenceliolur...
Oyun oynamayı pek sevmeyenler bile 3d tv de oyun oynadıklarında eğleniyorlar..
Hayır sadem davetli değil partime, o bize parti vermediki tek başına filmlerini izledi, oyunlarını oynadı, o kadar da duygu sömürüsü yapmıştım halbuki :))
Öyle olsun Ayşe, ben tek tabanca kaldığım yerden devam ederim :))
Dasti benim olmadığım bir ortamda gidilmez, sende gitme :)
Ama bakın bu olmadı arkadaşlar, niye beni tek başıma bıraktınız, sadem hiç parti yaptımı, bizi çağırdımı hatta ben yanlız daha eğlenceli vakit geçiriyorum demedimi, o bizsiz film izlerken, oyun oynarken ona birşey demiyodunuz ama, küstüm ben hepinize :(