3d tv teknolojisini gördükten ve alıştıktan sonra ister istemez eski tv'ler ile karşılaştırma yapıyor..Evet eskiden biz nasıl izlemişiz diye düşünmüyor değiliz..
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Bizler hala satın alıp o zevke, eğlenceye erişemedik, ne kadar şanslısınız, ev rahatlığında ailenizle fpr gözlük teknolojisiyle film izleyip oyun oynayabiliyorsunuz :(
Ayşe seninde ailenle 3D TV karşısında film, video izleyerek eğlenceli vakit geçirmeni çok istiyorum.
Sadem sadece ayse değil umarım teknoloji düşkünü herkes 3d tv satın alır ve bu eğlenceyi yaşar..
Bende çok istiyorum sadem, umarım senin ailenle 3D tv'inde oyun oynayarak, film izleyerek geçirdiğin eğlenceli vakiti en yakın zamanda bende ailemle yaşayabilirim :(
Kesinlikle 3D TV' de film izlemekte ayrı bir eğlence :)
Sevdiğiniz dizileri 3d teknolojisinde izlemek gerçekten çok eğlenceli..
Öyle deme Dasti, soğuk havada insanın evden çıkası gelmiyor, evde oluncada televizyon izlemek kadar güzel bir eğlence yok, bırak insanlar sıcak evlerinde film izlesin, oyun oynasın, aa anladım senin 3d tv'in yokya sen onları kıskanıyorsun :)
Yok olamazda, hava iyi olsada evde ailemle 3D TV' mi açıp film izlemek, oyun oynamak istiyorum.
3d tv izlerken havanın sıcak soğuk oluşu bence önemli. Soğuk ve yağışlı havalarda bence 3d tv'de film, dizi, video çevirisi izlemek ayrı bir eğlence.. Tavsiye ederim..
Ben hava güzelken evde oturup film izlemeyi, oyun oynamayı pek tercih etmiyorum, doğru düzgün yazı yaşadığımız bir kaç ay var, onuda evde geçiremem, gezer tozarım, ama hava soğuk oluncada evden çıkmam, dışarda üşümektense evde ailemle vakit geçirmek çok daha eğlenceli, helede hayalimdeki LG'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerinden birini satın alırsam kışın kimse beni evden çıkaramaz.
Valla öyle günler oluyor ki hava ne kadar güzel olsada dışarı çıkmaya üşeniyorum. Hemen ailemle eğlenceli vakit geçirmek için 3D TV' de güzel bir film açıyorum. Film izlemek istemediğimiz zamanda oyun oynuyoruz.
3D TV' de ailenle oyun oynamak daha eğlenceli, sen yoksa topunu inşaatamı kaçırdın :))
Ben arkadaşlarımla oyun oynamayı tercih ederim, daha eğlenceli oluyor, aile üyelerim pek fazla oyun oynamayı sevmezler, onlarlada film izlerim, futbol gibi spor karşılaşmalarını takip ederim.
Orasıda öyle danini, ama ailenin yanında biraz kasılıyor insan, arkadaşlarla dakikalar daha eğlenceli geçiyor, mesela oyunda kaybedince bağıramazsın ailenin yanında, aileyle film izlenir ama oyun rahat oynanmaz gibi geliyor bana.
Ayse futbol oyununu ailemle oynamak çok eğlenceli geliyor bana..
Katılıyorum danini. Örneğin ben spor oyunlarını oynamayı seviyorum. Örneğin furbol veya tenis. Abim ise savaş oyunlarını.. Annem romantik film izlemeyi, babam ise macere filmi.. Yani oyun, film veya video... Hangisini istersen...