sen alda ben siparişi veririm :)
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Sen bilirsin dasti ben 3D tv'mi senle paylaşacağımda sen benden ikram isteyeceksin, şansını zorluyorsun bence :) eğlenceye doyuracağım seni daha ne istiyosun, iyi oyuncuyumdur bol bol oyun oynarız, güzelde bir film arşivim var daha ne istiyosun, değilmi arkadaşlar, kaç kişiyiz bukadar insana yiyecek birşeyler hazırlamak beni aşar :)
Oyun veya film partilerinde yemek ziyafeti verilmez ki..:) Patlamış mısır, içecek, meyve olur.. Ayse 3d tv çeşitlerinden birini satın alıp parti versin yemekleri ben getiririm..:))
Computeraddict harikasın, sende olmasan ben ne yaparım, forumda beni en çok düşünen sensin.Dasti yemeğini yede öyle gel, film izlerken, oyun oynarken yemekmi yenir, cips, mısır desen neyse.
Ben 3D tv oyun, film video partisi vereceğim dedim dasti, mangal partisi vereceğim demedim ki, nedir bu senin yeme merakın, eminim 100 kilonun üstündesindir sen :)
Ayse haklı olabilirisin.. Bu kadar boğazına düşkün biri eminim ki kiloludur.. Ben dasti'ye sporu tavsiye etmek istiyorum..
Bütün gün 3d tv'sinin başında oyun oynayıp, film izleyen birinin zayıf olmasını beklemek hata galiba :) adamın tek eğlencesi yemek yemek ve televizyonunun başında vakit geçirmek galiba : )
Ben 3D tv'mi henüz satın alamadım, yiyip, içip, film izleyip, oyun oynayıp televizyonun karşısında eğlence yapmıyorum o nedenle 55 kiloyum :)
benim satın aldığımı kim söyledi bende almadım henüz. Oturupta bütün gün dizi izlemem zaten.
Ayrıca buyrun ideal kilo hesaplarına görede kilom boyuma göre normal çıkıyor :)
http://www.diyetform.com/default.asp?actions=idealkilohesaplama
Boy: 173 cm
Kilo : 72
Dasti link için saol bende normalmişim =)
Allah iyiliğini versin dasti, bende diyorum ne videosu bu, izleme yapınca fark ettim, emin ol çok eğlenceliydi, bence bu videoyu birde 3D tv'de izle sonuç değişebilir :)
Bencede değişiyor 3d tv'de herşey, izlediğimiz filmin, oynadığımız oyunu bile verdiği keyif değişiyor, eğlence anlayışımız bile değişti, eminim dastinin görüntüsüde değişir, ama görüntü kalitesi ve parlaklığı aynı kalır eminim onu değiştirmek zor olsa gerek :)