Kesinlikle çekilmez valla.
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
sg teknolojisine sahip gözlükle izlenen filmden sonra bu etkiler çok normal, tek farkı bu etkilerin geçmesi için 9 ay beklemenize gerek kalmıyor, gözlükleri çıkarınca geçiyor :))
2012' ye kadar LG daha iyi yenilikler çıkarır.
Oldu..2012'ye kadar bekle...E bu arada ben ne yapacağım? 3d film izlemeyeyim mi yeni gözlük çıkaracaklar diye?!!!
Aa evet neden toplatılmıyor bu sg teknolojisine sahip gözlükler, bulantı ve baş dönmesi yaşattığı gibi, insanların göz sağlığıyla oynuyor.Sağlık bakanlığına bildirsek inanın toplatılır bu gözlükler.
Evet sg gözlükleri elektromanyetik dalga yaydığı için göz sağlığımızı bozuyor diye bildirebiliriz.
:)) Sg gözlüğü için biraz geç bir iyileştirme olmuş. Fpr gözlüğü teknolojisi üretildikten sonra yapılan iyileştirmeden hayır gelmez..
Zaten 2012' de çıkıcakmış, hiç çıkarmasınlar daha iyi.
Aynen öyle.. O zamana kadar neler üretilir neler...
Sanırım LG' nin dışında hiçbir marka doğru düzgün birşey üretemez.
Bu gidişle 3d tv fpr gözlüğü teknolojisinde Lg'yi geçen ya da en azından yakalayan bir marka çıkmayacak...
Şu an bana da böyle geliyor. LG araya büyük fark koydu.
Bir markanın istediği şeye sahip oldu Lg. Öyle bir teknoloji çıkardılar ki diğer markalara fark attılar. Ve fpr gözlüğü teknolojisine ulaşılamıyor...
Diğer markaları ben artık LG ile aynı sırada bile göremiyorum. Çok geride kaldılar.
Bazen daha önceden bütün elektronik eşyalarımın hepsini LG' den alsaydım keşke, diyorum ama napalım zararın neresinden dönersem kardır.
Evet ama geldiği nokta bütün markaları geride bıraktı.
Ben düşünmüyor karar verdim, bundan sonra tüm elektronik eşyalarımın markası lg olacak, fpr gözlüklü 3D full hd, led smart ve sinema tv çeşitlerindeki teknolojiyi gördükten sonra lg'den şaşmam artık.
Bazen daha önceden bütün elektronik eşyalarımın hepsini LG' den alsaydım keşke, diyorum ama napalım zararın neresinden dönersem kardır.hiç birşey için geç değil sadem :) ne alırsan kardır :) yeter ki kaliteli bir marka olsun bu da tabi ki lg olabilir. 3d tv mi var bir tek lg nin sende?