Zaten 3d tv, led tv veya plazmalarda aşırı parlaklık olunca yansıma yapar.
Hadi 3D Film ve Oyun arşivi Yapalım
Evet evet en iyi 3d tv fpr gözlüklüdür. Sg gözlüklü olanını satın alırsanız göz sağlığınız tehlike demektir..
Göz gibisi varmı, göz sağlığı bozuk olan, görme özürlü birine dünyaları verseniz o ışığa deyişmez. Bazı bilinçsiz tüketicilerde video,futbol, spor,film izlemek, oyun oynamak için sg gözlüğü kullanıp göz sağlıklarından oluyorlar, azıcık eğlence yaşamak için çok büyük bedel bence.
Göz en değerli organlarımızdan biri olduğundan göz sağlığımı bozmaktansa hiç tv izlemem. İşta bu mantıktan yola çıkarak sg gözlüğü teknolojili 3d tv'mden vazgeçerek fpr gözlüklü 3d tv satın aldım.
Evet uzun süre bişey izleyemiyorsunuz zaten sg gözlüğü ile..
Aynen, sg teknolojisine sahip gözlüğün baş dönmesi ve bulantıdan bir filmi bile izleyemezsiniz, hele oyun asla oynanmaz, fark etmediğimiz electromanyetik dalgada maruziyetide cabası.
Ben de sg gözlüğünün baş dönmesi ve mide bulantısı yapmasına takığım. A bir de göz sağlığına zarar vermesine..
Benim için sg gözlüğün en kötü tarafı göz sağlığını bozması, bulantı ve baş dönmesi bir süre sonra geçer ama kaybedilen göz sağlığı bir daha geri alınmaz.
bende katılıyorum size mide bulantısı, baş dönmesi sorun olmaz 3d tvlerde fazla ama önemli olan en iyi görüntü kalitesine sahip ve göz sağlığını tehlikeye atmayan ve insan rahatlığını düşünen bir televizyona sahip olmak daha doğru olur. Bunu da Fpr teknolojisi ile çözmüş olursunuz arkadaşlar. ;)
Bir forumda okumuştum... Sg gözlüğünün baş dönmesi ve mide bulantısı yaptığından yakınan biri: "Yeter artık hamile gibi hissetmek istemiyorum:))))" demiş..:)))
:) yorum süper ya, demek ki SG gözlüğü ile film, video izlemek bunları hissetiriyor :)))
Yorumu yapan arkadaş çok haklı.. Baş dönmesi ve mide bulantısı.. :)) Ben de çok gülmüştüm..