Her yaşın oturup oyun oynamak, film izlemek istemesi artık bu 3D TV FPR gözlüğü teknolojisi ile çok normal.
LED TV mi LCD mi ?
Oyun oynamak, film izlemek çok eğlenceliydi zaten; 3D sinema tv'ler ve fpr gözlük sayesinde dahada eğlenceli oldu, eğlenceyi sadece oyuna ve filme katmadı 3D tv'ler, normal yayın ve kanalları, videoları hatta futbol gibi spor karşılaşmalarını da çeviri özelliğiyle 3D'ye çevirip bu yayınlarıda eğlenceli hale getirdi.
Benim için ise istediğim her özellik mevcut :)
Aynen, daha fazlasını istemek nankörlük olur. Zaten en iyi görüntü kalitesine sahip 3D TV' yi yapmışlar.
Benim için de.. Bu yüzden başından kalkamıyorum..
:) Bir zararı yok zaten kalkmasakta olur .
Karşısında oturan kişinin isteğine göre moda girebiliyor bu 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri, oyun oynamak isteyen oyun oynayabiliyorken, film izlemek isteyen de film izleyebiliyor, internete bağlanabildikleri için bu tv'ler youtube gibi sitelere girip istediğiniz videoyu izleyebiliyosunuz, hatta istediğiniz yayın ve kanalı 3D çeviri özelliğiyle 3 boyutlu olarak izleyebilir, istediğiniz futbol gibi spor karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.
3d led tv'mi ilk satın aldığımda ben de hangisini yapacağımı şaşırmıştım. Ama ilk olarak 3d film izliyorsunuz, aralarda oyun oynuyorsunuz...Daha da sonra video çevirisi izliyorsunuz.. Ben böyle yapmıştım..
Ben 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın aldığımda ilk önce internette dolaşacağım video felan izlerim, sonra oyun oynamayı düşünüyorum, sonra güzel bir film açıp uzanıp rahat bir şekilde izleyeceğim, bütün günümü eğlenceye yani 3D tv'me ayıracağım.
Gerçekten sınırsız eğlence :)
Çok doğru 3D LED TV alıcaksan en iyisini satın almalısın. Sonradan sorunlarla karşılaşmak istemiyorsan.
Sadece 3d led tv değil hangi eşyayı alırsan en iyisini alacaksın..Uzun seneler rahatlıkla ve bozulmadan kullanabilmek için...