Şimdi LCD 5 sene sonra Full led. Çok pahalılar o yüzden LCD ile devam. Bu arada konu led mi lcd idi 28. sayfada böyle olur.
LED TV mi LCD mi ?
Şimdi LCD 5 sene sonra Full led. Çok pahalılar o yüzden LCD ile devam. Bu arada konu led mi lcd idi 28. sayfada böyle olur.5 senemi naptın sen dostum :))
5 seneye kadar teknoloji o kadar gelişir ki :) 3d gözlüksüz tv leri bile 2012 de çıkarmayı düşünüyorlar. 5 sene de bence 3d led, smart tv, gözlüksüz 3d tv ler bile yaygınlaşır. :)
dasti size katılıyorum ama insanların bütçesi kısıtlı olunca gözlüklü 3d led, gözlüksüz 3d led, smart tv vs. çok bir anlam ifade etmiyor:)) Halen evinde crt tv ler kullanan binlerce insan var ve bana göre 5 yıl sonrada olacak.
Full Led derken tabii ki de 3D olcak...
Ama LG hem bütçeye hemde insanların tercihlerine uyuyor.
Bu arada philips'in fpr gözlklü 3d tv'sinin fiyatıı ne kadar?
Bence Phılıps daha pahalı.
Fiyat farkı varmış aralarında.. Philips 3d led tv'nin yanında kaç tane fpr gözlüğ veriyormuş ?
Bilmiyorum ama LG 3D LED TV' nin yanında bir aileye yetecek kadar FPR gözlüğü veriyor.
LG' den fazla vereceğini sanmıyorum, aynı olabilir ama.
Benimde kutumdan 5 adet çıktı, 2 adette ayrı verdiler. Benim aileme yetti hatta 3 tanede kaldı, kalan fpr gözüğünüde gelen misafirlere veriyorum.
Arkadaşlarla oyun partisi ya da film veya video izleme partisi yaptığımda bazen yeterli olmuyor. Arkadaştan rica ediyorum. Ama dediğim gibi satın almak istersek fiyatı çok uygun..