Gerçekten küçük rakamlarda vermiyoruz.
LED TV mi LCD mi ?
5-10 yılda alınıyor bu tarz elektronik cihazlar, o nedenle satın alınca en iyisini almak çok mantıklı.
Evlenecek kişiler elektronik cihazlarını alırlar 10-15 yıl kullanırlar.. Tabi bozulmazsa. Kimse de bozulsun da yenisini satın alayım demez. Bu yüzden en iyi teknolojite sahip bir ürün alırsak çok daha iyi olur.
Her yıl masraf çıkarmaya gerek yok gerçektende, bir kere alıp en iyisini almak daha mantıklı.
Doğrusunu yapıyorsunuz aslında
beyaz eşya zaten ticaret derslerinde dayanıksız tüketim malları gurubuna giriyor. Bu yüzden 10-20-30 yılda olsa er ya da geç değişecektir. O yüzden almışken en son teknolojiyi almak en mantıklı olanıdır bence :) Bu yüzden alınacaksa ya 3d led tv,smart tv çeşitlerinden biri alınmalı ya da gözlüksüz 3d ler beklenmeli :)
Ben hala gözlüksüz 3D TV' den yana değilim. Bir an önce çıksında bi test edelim.
Gerçektende FPR gözlüğü ile 3D TV' de film izlemek çok başka birşey.
Hangi renk kıyafet üzerimde olursa ona göre bir gözlük takıyorum zaten :)
Sadem sorma..Arkadaşlarımla pijama partisi yaptığımda bir süredir 3d led tv'de romantik komedi filmler izliyoruz. Herkes pijamasına uygun renkte fpr gözlüğü takmak için tartışıyor..:))
LG gerçekten çok uygun fiyatlarda satıyor, 3D LED TV FPR gözlüğünü.
güneş gözlüğünden bile ucuz valla:::)Evet ya bu fiyata güneş gözlüğü nerdee pazarda bile bulamazsınız hiç bir artı olmayan plastik parçalarını, ama fpr gözlük içerisinde bulundurduğu harika teknolosine rağmen fiyat olarak çokk daha uygun, bu LG'nin politikası, tüketicisini düşünen tek firma olan LG en iyi 3D tv seçilmiş, en iyi çeviri özelliğe, en iyi görüntü kalitesi ve parlaklığa sahip olan full hd, led, sinema ve smart tv çeşitlerinde olduğu gibi tüm ürünlerinde de bu politikayı uyguluyor.