aynen öyle maalesef
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Güzel bir romantik komedi filmi izlemek gerçekten bütün zihinsel yorgunluğumu alıyor, yorgunluğu attıktan sonrada çekişmeli bir oyun ohh bundan güzel eğlencemi var.
Güzel bir romantik komedi filmi izlemek gerçekten bütün zihinsel yorgunluğumu alıyor, yorgunluğu attıktan sonrada çekişmeli bir oyun ohh bundan güzel eğlencemi var.Akşam işten eve stresli bir şekilde döndükten sonra 3d tv'de güzel bir film veya izlemek gerçekten günün bütün yorgunluğunu ve stresini atmamı sağlıyor..
bunalım zamanlarda bire bir olur buİzlediğin filmin türüde önemli danini, duygusal, romantik yada gerilim filmi izlemek insanı direk intihara sürükler, fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinin sunduğu görüntü kalitesi ve parlaklık okadar iyiki görüntü içine giriyor insan, komedi filminden başkası izlenmez bunalımlıyken.
Onu biliyoruz danini, tüm chip senin korku filmi izleyemediğinden haberdar, özellikle üç boyutlu hayatta izleyemezsin, fpr teknolojili gözlükle ise mümkünatı yok, o kadar güzel bir görüntü kalitesi ve parlaklığı var ki katili yanında sanıp polisi ararsın sen :)
:)))) Tahmin edebiliyorum halini danini, başka bir film yokmuydu neden çığlığı izlemeye gittin ki ?
ya işin tuhaf yanı deli gibi ben istedim o filme gitmeyi :))Neyine güvenerek gittin ben anlamadım danini, nasıl bir halde olduğunu tahmin edebiliyorum, galiba üstüne çok geldik sende bunu aşmaya çalıştın, (çokmu önemsedim kendimi ne ) :), filmi sonuna kadar izlemen bile büyük başarı, inşallah aşarsın bu sorunu, çünkü 3 boyutlu, 3D tv'de, özelliklede fpr gözlüklü 3D Tv'de izlemesi en güzel olan film türü korku, gerilim bence.
Rahatsız oluyorsan ki oluyorsun izleme danini, eğlenceli vakit geçirmek için film izlenir.
Çok doğru. Eğlenmek için film izlenir oyun oynanır. Örneğin ben şu savaş oyunlarını sevmiyorum. Ve hiç oynamıyorum. Ama bir futbol oyununu severek oynuyorum..
aslında korku filmleri en güzel filmlerdir tabi gerçekten doğru düzgün bir korku filmiyse :) gerilim üst seviye olcak ki 3d led tv nizd filme kapılacaksınız. sanki sizde olayın içindeymiş havası vermeli. :)Normal tv'lerden farkı bu işte..3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde korku filmi izlemek demek gerilim, korku ve heyecan maksimumda olması demektir....
3D TV gerçekten en iyisi. Film izlemek, oyun oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
3d tv çeşitleri insanı evcil yapıyor cidden.. Film veya video izlemekten, oyun oynamaktan dışarı çıkmaya plan yapamıyorsunuz..