3d tvleri almak kolayda 3 d yayın yapan kanal bulmak zor veya dvd.
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
3D yayın yapan TV kanalları yavaş yavaş artmaya başlıyor. NTV Spor futbol maçları veriyor ara sıra 3D olarak. DVD de pek de gerek yok film için malum yerlerden edinilebiliyor 3D filmler.
3d yayın kanallarının daha fazla olması gerekiyor. Birkaç spor kanalı yeterli değil..
Malesef haklısın computeraddict, 3D yayınların ve kanalların sayısı çok az, sadece spor kanalları değil, film ve dizi kanallarıda çok yetersiz, çeviri özelliği olmasaydı 3D tv sahipleri ne yapardı kimbilir.
3D yayın ve kanalların gelişmesi biraz zaman alacak gibi, 3D tv çeşitlerinde çeviri özelliği olmasaydı sadece oyun ve filmlere mahkum kalacaktık.
Oyun ve filmler de sınırlı sayıda ayse. Tükeniveriyor.. Ama çeviri özelliği sayesinde istemediğin kadar film veya video izleyebiliyorsun...
Çeviri 3dler orjinal 3d gibi oluyor mu? Yoksa anlaşılıyor mu?
Çeviri özelliğinde 3d'ye çok yakın görüntü veriyor.
Çeviri özelliğiyle 2D yanın ve kanalları 3D'ye çevirince görüntü kalitesi ve parlaklığında biraz kayıp oluyor ama Lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde bu kayıp çok daha az.
Çeviri özelliğini 3D yayınların ve kanalların azlığını gözönüne alarak yaptılar sanırım, iyikide yaptılar, yoksa günümüz şartlarında 2D ile 3D tv arasından pek fark olmayacaktı.
Bence de iyi ki 3D TV' ler çıkmış, TV' de oyun oynama, film izleme rahatlığını daha yeni yeni anlıyorum.
Süper bir eğlence kaynağı 3d.. Dün liseden arkadaşlarımla evde toplandık ve video partisi yaptık. Lisede çektiğimiz videoları çeviri yaparak izledik. Çok eğlendik..
ya bu ayrı bir zevk tabiki. ilk tv çıktığında insan haber aracı olarak kullanıyordu şimdi ise eğaynen öyle danini ama eğlencenin yanında yine haber aracı olarak kullanabiliriz basın kendini bozmasaydı. O kadar saçma sapan haberler yapılıyor ki artık izlenmez oldu. 3D TV eğlenmek, film izlemek daha zevkli olur.
Daha iyi bence, çünkü malesef hiç güzel haberler yok malesef, her yerde kan dökülüyor, açlık sürüyor, bu haberler beni çok etkiliyor, elimdende birşey gelmiyor malesef, o nedenle pek haber takip etmiyorum ben, daha çok film izliyorum, oyun oynuyorum.
Özellikler şu son günlerde yaşananlar..Terör, deprem.. Hiç iyi bir haber yok... Haberlerden biraz uzak kalmak istediğimizde imdadımıza 3d tv çeşitlerimiz yetişiyor.. Bir film veya video çevirisi izlediğimizde gerçekleri az da olsa unutabiliyoruz..