orası öyle tabi şimdi
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Belgesel izlemekten hoşlanmak gerekir.. Tercih meselesi.. Ama belgeseli sevmeyenler bile 3d tv çeşitlerinde belgesel izledikten sonra düşünceleri değişebiliyor..
3D LED TV' de izlemekten zevk alınmıcak hiç birşey yok zaten.
Kesinlikle, FPR gözlüğü teknolojisini kullanan panaller olmasa bir anlamı, eğlencesi olmaz .
Fpr teknolojili gözlük olmasa 3d tv'nin bir anlamı olmaz benim için, bedava verseler alıp izlemem, ben sağlığımı özelliklede göz sağlığımı sokakta bulmadım.
Haklısın Ayşe, ayrıca beyine gönderdiği elektromanyetik dalgalar yüzünden göz sağlığımızı bozuyor. Bu yüzden en iyisi LG' nin FPR teknolojisini kullanmak.
Lg 3d full hd, smart, sinema veya led tv satın alanlar neden satın alıyor sanıyorsunuz?.. Tüketici bilinçli. Parsını sokağa atmıyor artık. En iyi 3d tv hangisi araştırıyor, karşılaştırıyor..Ve lg 3d tv çeşitlerinden birini satın alıyor..
Bir marka, bir ürün en iyi seçildiyse boşuna değildir, sırf burdan yola çıksa 3D tv çeşitlerinden birini satın alacak olanlar lg'le ve fpr teknolojili gözlükle tanışıp bu ayrıcalığı yaşayacaklar ama onlar ne yapıyor, gidip sadece isim yapmış firmaların yüksek fiyatlı ürünlerini satın alıyorlar, çok bilinçsiz tüketicimiz var malesef.
Bilinçli ve bencil bir tüketici, satın aldığı fpr gözlük teknolojili 3d tv'sinde tek başına film izliyor, oyun oynuyor :)
:) Zararın neresinden dönersen kardır danini :)
Lg 3d tv konusunda uzman.. En iyi 3d tv ünvanı onda..
Fpr gözlük teknolojisine sahip olmayan bir 3d tv satın almanın hiç bir mantığı yok zaten, almışken lg alırım ben, teknolojisine çok güveniyorum ve fiyatları daha uygun.
LG zaten çok başarılı bir markaydı ama yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle bu tv çeşitlerindeki başarılı teknolojiyle bu başarıyı perçinledi bence.