Çok haklısınız yalnızken ne yemek yemekten keyif alır insan ne de 3d led tv' de film izlemekten. Ama ailemle ne yapsam eğlenceli oluyor..
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Evdeki huzur, zevginlik budur diyenlerdeniz sanırım :)
Çok haklısınız yalnızken ne yemek yemekten keyif alır insan ne de 3d led tv' de film izlemekten. Ama ailemle ne yapsam eğlenceli oluyor..Ben de en çok yalnızken film ve dizi izlemekten keyif alıyorum :) evet aile ile izlemekte iyi olur ama onlarla genelde futbol maçı falan izliyoruz. Film ve dizileri çünkü herkes kendi zevkine göre seçiyor. :)
Ben de en çok yalnızken film ve dizi izlemekten keyif alıyorum :) evet aile ile izlemekte iyi olur ama onlarla genelde futbol maçı falan izliyoruz. Film ve dizileri çünkü herkes kendi zevkine göre seçiyor. :)Ben de bazen yalnız film izlemekten hoşlanıyorum. Ama bu ancak hafta sonu olabiliyor. Hafta içi herkes evde olunca ailecek ortak film, video ya da program izliyoruz..
Kesinlikle zaten ailedekilerin korku filmi izlemeside biraz zor olur ama eğlenceli olur :)
Bizde de tam tersi dasti, film ve dizileri birlikte izliyor ve oyunları birlikte oynuyoruz, futbol maçlarını yanlız izliyorlar ben 90 dakikamı hakemler hariç 22 kişinin bir topun peşinde koşturmasını izleyerek kaybetmek istemiyorum :)
Bizde de tam tersi dasti, film ve dizileri birlikte izliyor ve oyunları birlikte oynuyoruz, futbol maçlarını yanlız izliyorlar ben 90 dakikamı hakemler hariç 22 kişinin bir topun peşinde koşturmasını izleyerek kaybetmek istemiyorum :)dün türkiye maçında bende futbol maçı izlemenin harbiden saçmalık olduğunu anladım :) son dakikada bir penaltı oldu onda heyecan geldi maça onu da arda sağolsun kaçırdı maç berabere bitti :( 90 dakikama yazık oldu gerçekten :)
90 dakikana üzüldüm dasti :) keşke güzel bir film izleseydin, yada oyun oynasaydın daha çok eğlenirdin,da eğlenceli 90 dk olurdu.
Parti üstüne parti yapcam çok eğlenceli olucak diyosun yani danini :) Oyun partisi olsun bizi de çağırmayı unutma.
Oyun partisi olmasada olur danini film yada video izlemeyede çağırabilirsin, seni kırmamak için gelirim emin ol :)
3D LED TV' de korku filmi izlemek istiyorum danini :)
Sadem 3d tv'de korku filmi biraz daha fazla korkarak izleniyor....))))Benden uyarması..
Biliyorum zaten danini 3D LED TV' lerde korku filmi izlemekten korktuğu için şaka yaptım :)
3D tv'le her türlü film, video izlerim ama korku içerikli görüntüleri izlemek çok daha eğlenceli benim için :)
Korku filmleri hem çok eğlenceli hem de heyecanlı oluyor.. Kalbi olanlara tavsiye etmem..:)