tabi zamanla 3d tv yaygınlaştıkça ancak 3d yayınlar olusur
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
Öyle olması gerekiyor zaten.
3d yayın kanallarının çoğalması ancak 3-5 yıl sonra olur..:(
O kadar olmaz, en fazla 2 yıl.
Benim için o kadar da öneli değil açıkcası. Ben zaten film ve video çevirileri izlemeye kafayı taktım:)
Özellikle ülkemizde, çünkü yayın ve kanallarımız hala 2D, uzunca bir sürede böyle kalacak gibi, o nedenle çeviri özelliği çok iyi düşünülmüş,yoksa 3D satın almanın ve film yada video izlemenin bir anlamı olmazdı.
Ben yokken benim konu uzamış gidiyor. Bu arada 2dden 3dye nasıl çeviriyor. Çünkü benim bldiğim bunun içinde 2 kamera kullanılıyor.
Evet sizin konu uzadı:)) 2d den 3d ye çeviri tv nin kendi özelliği. Kumandadan 3d modunu seçince direk çeviriyor zaten. Sizin dediğiniz, 3 boyutlu çekim için iki kamera kullanılıyor doğru. Ama bizim dediğimiz normal çekilen bir filmin, videonun veya normal bir tv kanalında verilen spor ve futbolun tv nin anında 3d ye çevirmesi.
Valla 3D çeviri özelliği süper birşey, bütün videoları filmleri falan en iyi şekilde izleme şansımız oluyor.
Dasti teknofurun aldığını sanmıyorum, almış olsaydı çeviri özelliğinin nasıl olduğunu bize sormazdı, bunun yerine yayın ve kanalların çeviri yaptıktan sonra bile görüntü kalitesi ve parlaklığından birşey kaybetmediğini söylerdi sanırım, yani bilgi istemez, bilgi verirdii :)
2D' den 3D' ye çeviri nasıl yapılıyor ? diye, sorduğuna göre almıştır sanırım.
Teknofur 3d tv çeşitlerinden birini satın aldıysa kesin film veya video izlemekten foruma girecek vakit bulamıyordur..
Ben evde olduğum saatlerde zaten hiç girmiyorum foruma, aklıma gelmiyor çünkü.