olursa iyi satar söyliyim zaten bayramlarda para harcamak için can atıyoruz :))
LG 42LW5500 3d gözlük hakkında yardım?
9 günde para harcamadan durulmaz ki :)
Tatile çıkamayanlar ne yapsın.. Alışveriş merkezlerinde gezecek ve birşeyler satın alacaklar.. İşte tam da kampanya ve promosyon yapmanın zamanı..
Valla ben şimdiden ne alsam diye düşünmeye başladım :)
Düşünüyorum, ses sistemi alabilirim.
3d led, smart, sinema ve full hd tv çeşitlerinden birine sahip olupta bayramda tatile giden, gidipte televizyonu bizlerden birine vermeyen..... :)
3D TV' imi bırakıp bir yere gitmem valla :)
Ben de.. 3d led tv'mde ailemle birlikte keyif yapacağım diye tatile çıkmadım.
3D TV' de ailenle birlikte film izlemenin tatilden bir farkı yok zaten :)
3D TV' de ailenle birlikte film izlemenin tatilden bir farkı yok zaten :)Bence farkı var sadem, tatil iyi, güzelde okadar dinleniyorsun dönüş yolculuğu öyle bir yoruyorki, eski halindende beter oluyosun, evde ailecek vakit geçirmek 3D tv'de film izlemek, oyun oynamak yerine göre çok daha eğlenceli ve dinlendirici oluyor.
Tüm tatil boyunca bol bol tatlı yedim ve bol bol oyun oynadım, film izledim, video çevirisi yaptım..Ailemle birlikte vakite geçirdim..Çok eğlenceli bir bayram tatiliydi benim için..
ohh ne güzel :) bizde evde oturduk tatilde ama lcd mizle izledik :) 3d miz yoktu maalesef ve hd kanalımız bile yoktu :) allah tan eurobasket2011 başladı da can sıkıntımız gitti :)
Hea bu arada dün şans bizden yanaymış şaşırdım... Hem ispanyayı yenmişiz hem polonya yenilmiş :) Böylelikle bir üst tura çıkmış olduk :) Aynı başarıyı bu akşam futbolda da yaşarız inşallah :)
İnşallah Dasti.. Bu arada umarım en yakın zamanda futbol maçlarını 3d tv çeşitlerinden birinde rahat rahat izlemenizi diliyorum...
En iyi futbol maçlarının oynanacağı bu yıl 3D TV her aileye lazım
Bu sene ligin anlamı olmayacağını düşünenlerdenim, futbol yerine tenis gibi spor karşılaşmalarını öneririm, izlemesi daha eğlenceli bence.
Ben futbolu diğer spor dallarını sevdiğim kadar sevmiyorum ama kalabalık arkadaş ve aile ortamında futbol maçı izlemek çok eğlenceli oluyor.
Futbol severler için bence 3D TV' de futbol izlemek daha eğlenceli olur.