Şu halimize bak dasti, çeviri yapabileceğimiz bir 3D tv'miz bile yok, asalak gibi teknomarketlerde dolaşıp duruyoruz, 3D Tv'sini satın almış arkadaşlarda bize hava atıyor, bizi eziyor, Fpr teknolojili gözlüğümüzün olmaması bizim suçumuzmu :((
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
Süper bir benzetmeydi danini, teknomarketlere gidip kedinin ciğere baktığı gibi lg'nin Fpr gözlük teknolojili yeni nesil 3D led, smart, full hd ve sinema tv çeşitlerine bakıp duruyoruz, yazık bize :)
Bende de durum aynı, fırsat buldukça teknomarketleri dolaşıyorum, sonra bir bakıyorum ayaklarım beni lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin bulunduğu standa götürmüş, varlığımla rahatsız edene kadar film izliyorum sonra yine ayrılık :(
Arkadaşlar bu akşam çok eğlenceli bir film izleme havası var dimi :))
Lui emin ol fpr gözlük kardeşliğine katılmayı, bu teknolojiyle göz sağlığımızdan olmadan, bulantı ve baş dönmesi yaşamadan film izlemeyi, oyun oynamayı bizz senden çok istiyoruz da istemekle olmuyor malesef :)
Evet gri havalarda en iyi yapılacak şey 3d tv de battaniyenin altında film izlemek..
Dediğiniz gibi arkadaşlar sıcak bir çay ve kahve eşliğinde sıcak bir evde fpr teknolojili gözlükle rahat rahat izlenecek güzel bir film kadar insanı eğlendirecek eğlenceli vakit geçirtecek başka bir aktivite olamaz bence.
Kışın bütün aile evde oturup film, video izleriz ya da oyun oynarız. İyi ki almışım 3D TV' yi.
Kışın 3d tv'de film, video izlemek veya oyun oynamak yaz aylarına göre çok daha eğlenceli oluyor..
Kışın evden bi yere çıkamadığımız için evde ailemle film, video izlemek ve oyun oynamak bana görede daha eğlenceli.
Kışın karda veya yağmurda dışarıda birşey yapılmıyor ki zaten. En mantıklısı ailemizle veya arkadaşlarımızla evde 3d tv izlemek, oyun oynamak..Bundan büyük eğlence olabilir mi?
Soğuk havayı hiç sevmem, parayı bulsam önce fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerinden birini satın alacağım, sonrada yani daha çok para bulunca ekvatora gideceğim :) Soğukta evden çıkası gelmiyor insanın, en güzeli güzel bir film izlemek, sıcak kestane ve çay eşliğinde tabi, keyfime düşkünümdürde biraz :)
Mantıklı aslında dasti ;)
Dasti siz de klasikleri izleyin.. Rüzgar gibi geçti, Casablanca, Gilda...