O amaçla kullananlar için zaten PC değil laptop, hatta ve hatta netbooklar var. Şimdi PC'ye gereksiz deyip, PCMANIA'ları kızdırmayalım :)
lg e2381 monitör
Bilgisayarda oyun oynamayan kişiler var mı gerçekten ? :)
Bu monitör çıkınca bir denesinler, sanırım artık onlarda oynar.
Ben araba yarışlarını çok seviyorum bu monitörde denemeyide çok istiyorum. Gerçekten fark yaratacağına inanıyorum.
Ben sevmiyorum araba oyunlarını çünkü oynayamıyorum sürekli bir yerlere çarpıp duruyorum,1 saniyeden fazla yolda kalamıyorum, astigmat sorunum var galiba :)
Ciddi anlamda çok şık bir tasarım. Bu modeli erkeklerden daha çok kadınların tercih edeceğini düşünüyorum. Çok ince ve zarif..
Ciddi anlamda çok şık bir tasarım. Bu modeli erkeklerden daha çok kadınların tercih edeceğini düşünüyorum. Çok ince ve zarif..çok çok haklısın aysim, erkekler genelde sadece özelliklerine bakar ama bayanlar da durum öyle değil biraz detaycıyız biz, özellikleride çok iyi olacak ama gözümüzede hitap edecek seçeceğimiz ürün, E81'de olduğu gibi.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 14 Temmuz 2011 14:09
Gerçekten ince ve çözünürlüğü oldukça yüksek.
E81 sadece siyah mı üretilmiş yoksa beyazı da var mı? Bu aralar cep telefonlarında siyah modellerin beyazlarını görmeye başladım. Moda olmaya başladı beyaz...Acaba monitörlere de sıçradı mı bu moda?
E81 sadece siyah mı üretilmiş yoksa beyazı da var mı? Bu aralar cep telefonlarında siyah modellerin beyazlarını görmeye başladım. Moda olmaya başladı beyaz...Acaba monitörlere de sıçradı mı bu moda?Her türden kesme hitap edebilmek için ürün renginde değişiklik yapıyorlar, önce ürünün tutmasını bekliyorlar tabi, bugün LG optimus black'lerin de pembesi ve beyazının çıkacağını öğrendim, aynı durum monitörde olurmu bilmiyorum, siyahı bir çıksın, tutarsa yaparlar büyük ihtimalle.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 14 Temmuz 2011 15:05
Monitörün tasarımı çok güzel, ince ve bence siyah yada beyaz olması her eve uygun olur.
Salonumu geçen sene beyaza boyattım. Çalışma masamın üzerinde siyah da iyi durur ama beyaz çok daha iyi durur.. Bilgisayar mı alıyorum obje mi alıyorum?..:))) Ama ben ne yapayım devir değişti. Eskiden bilgisayar olsun ne olursa olsun derdik şimdi ise hem özellikli hem de şık tasarımlı olsun istiyoruz...
AYNEN AYSİM ESKİDEN SADECE TEKNOLOJİ BİZİ İLGİLENDİRİRDİ, TÜM ÜRÜNLERİN ŞEKLİDE AYNIYDI ZATEN AMA ŞİMDİ ÖYLEMİ, EN ŞIK AKSESUARDAN DAHA ŞIK BU TEKNOLOJİ HARİKALARI.
PANELİ DOKUNMATİKMİYMİŞ VAYYY BEE.
Ben yaptığım tasarrufla monitörün taksitlerini rahatlıkla öderim diye düşünüyorum.