TASARRUF OLAYINI NASIL YAPIYORLAR ANLAMIYORUM, CİHAZIN YAPTIĞI İŞ ARTIYOR, VERİMİ, ÖZELLİKLERİ ARTIYOR AMA DAHA AZ ENERJİ HARCIYOR NASIL BECERİYORLAR BÖYLE ÜRÜNLER YAPMAYI AKLIM ALMIYOR.
lg e2381 monitör
Şöyle açıklayayım o durumu ben. Şimdi cihaz enerji tüketimini azaltmak için aydınlatmayı azaltıyor ama bu azaltma sırasında LCD aralığını açtığı için görüntüdeki parlaklık kaybolmuyor. Bu şekilde de görüntü kalitesinde kayıp meydana gelmeden aydınlatma kısılmış oluyor ve sıradan LCD monitörlere göre %40, LED monitörlere göre %25 enerji tasarrufu sağlıyor.
Taksit bittikten sonra ki tasarruflarda ise kar yapmış oluruz :)Bence iş yerleri bu monitörü tercih etmeli. E81vr yüksek enerji tasarruflu bir ürün.Büyük ölçekli firmalar yapacakları enerji tasarrufuyla karlarını arttırabilirler..
Tasarruflu olması gerçekten çok iyi ve tabi çözünürlüğünün yüksek olması.
Şöyle açıklayayım o durumu ben. Şimdi cihaz enerji tüketimini azaltmak için aydınlatmayı azaltıyor ama bu azaltma sırasında LCD aralığını açtığı için görüntüdeki parlaklık kaybolmuyor. Bu şekilde de görüntü kalitesinde kayıp meydana gelmeden aydınlatma kısılmış oluyor ve sıradan LCD monitörlere göre %40, LED monitörlere göre %25 enerji tasarrufu sağlıyor.AÇIKLAMAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DASTİ, %40'LAR, 25'LER ÇOK BÜYÜK ORANLAR, HEM CEBİMİZ HEM ÇEVREMİZ KORUNACAK DESENE BU TEKNOLOJİYLE.
%55 tasarruf gerçekten çok iyi, şimdi bu monitörü tercih etmemek için hiçbir neden yok..
Aysimin de dediği gibi en çok şirketlerin işine yarayacak enerji tasarrufu özelliği.
Bizim evde hafta içi değil de hafta sonları sürekli açık bilgisayar. Birimiz kalkıyoruz diğerimiz oturuyoruz. Bu yüzden e81vr' nin enerji tasarrufu cebimiz iin çok iyi..
Tabiki çok iyi, aile bütçesine ne kadar artı okadar iyi, ama az öncede dediğim gibi şirketler için çok daha önemli tasarruf işi, çünkü iş yerlerine daha farklı ücretlendirme uyguluyor elektrik kurumu ve evde sadece bir kaç tane monitör varken 100'den fazla monitör kullanan şirketler bbankalar var, patronların yapacağı tasarruf korkunç.
Çoğumuz tasarruf sağlamayan monitörler kullanırken, bu monitörün bu kadar tasarruflu olması herkese göre çok yeterli olacaktır.
Sadece senin değil danini bütün kullanıcılarının işine gelir :)
Elektrik özelleştirildiğinden beri çok pahalı. Bu yüzden hepimizin işine gelir. Ama size çok iyi bir haberim var. Artık kendi elektriğimizi kendimiz üretebilecekmişiz. Bugün haberlerde okudum. Epdk elektrik yönetmeliğine dayalı bir yönetmelikte belirtmiş.. Hadi hayırlısı..
Elektrik özelleştirildiğinden beri çok pahalı. Bu yüzden hepimizin işine gelir. Ama size çok iyi bir haberim var. Artık kendi elektriğimizi kendimiz üretebilecekmişiz. Bugün haberlerde okudum. Epdk elektrik yönetmeliğine dayalı bir yönetmelikte belirtmiş.. Hadi hayırlısı..Nasıl olacakmış bilginiz var mı Aysim ?
Nasıl olacakmış bilginiz var mı Aysim ?Yönetmelik bugün çıktığından henüz fazla bir bilgim yok.Ama şöyle bi bilgi ekliyorum...'mikro kojenerasyon veya kurulu gücü azami 500 kWe olan yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim tesislerinde üretim yapacak gerçek veya tüzel kişiler lisans alma ve şirket kurma yükümlülüğünden muaf tutuldu.'
Ayşe düşünsene böyle bir elektrik üretimi gerçekleştirdiğimizi.. Hiç elektrik faturası gelmeyecek...
Forumdan bir arkadaşımız Ağustos sonunda geleceğini söyledi.
Ben de başka bir forumda ağustos sonunda teknosa' larda satışta olacağını okudum..
1 ay daha beklicez arkadaşlar, ama inat yaptım alıcam bu monitörü.