Gerçekten 3D TV' ler oyun oynarkende film izlerkende çok eğlenceli, ayrıca smart tv daha da eğlenceli olsa gerek.
LG, Philips ve Sharp güçlerini birleştiriyor!
Smart tv'ler daha eğlenceli ama fiyatı da diğer 3d tv çeşitlerine göre daha pahalı..
Bence o fiyat farkına değer smart menüsünün sunduğu ayrıcalık, nerdeyse bilgisayar ihtiyacı ortadan kalkıyor bu özellik sayesinde.
Bence de..Kesinlikle aradaki fiyat farkına değer.. Televizyonda sınırları ortadan kaldırıyor smart tv..
Arkadaşlar haklı danini olsa olsa 22'' olur o fiyata,aslında 22'' bir smart tv için bile bu fiyat oldukça uygun bence.
Arkadaşlar haklı danini olsa olsa 22'' olur o fiyata,aslında 22'' bir smart tv için bile bu fiyat oldukça uygun bence.
Sadece reklam olsun diye söylediler sanırım =)))
Alınmazda zaten, led tv alacak olsaydım sony alırdım, ama 3D tv satın almayı düşündüğüm için fpr gözlük artısından dolayı seçimimi lg'den yana kullanıyorum, birde şu smart tv uygulamaları hakkında bilgi edinebilsem çok daha iyi olacak, araştırıyorum sürekli, bilgi edinen olursa bu konuda paylaşırsanız çok sevinirim.
Mesela lg'nin smart tv'lerinin güncel uygulama sayısı ne kadar, Türkiye Store'unda ki uygulamalardan bahsediyorum.
Peki bu uygulamalar içerisindeki oyunların içinde üç boyutlu oyunlar mevcutmu, yani üç boyutlu oyun satın almaya gerek kalmadan fpr gözlükle rahat rahat, uzun süre oyun oynama şansımız olacakmı, bilgin varmı ?
Fpr gözlüğü teknolojisiyle göz sağlığımıza zarar vermeden uzun süre oyun oynayabiliriz..