bence bu aldığın marka ile ilgili . toplama pc de de benim başıma iki ayrı firmadan parça almamdan dolayı canımı sıkan hatta pc den soğumama neden olan sorunlar çıktı. anakart ile ram leri ayrı firmalardan aldım. bilgisayarım aldığımın ilk günü çalışmadı. anakartı aldığım firma ramlere çamur attı. ramleri aldığımda anakarta . bu nedenle tavsiyem bütün parçaları üçe beşe bakmadan aynı yerden alın ayrıca küçük dükkanlardan ( merdiven altı diye tabir edilen) almayınnn
Mutlaka okuyun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar bu konu bence güncelliğini kaybetmiş durumda daha fazla uzatmasak diyorum...
adamlar çok profesyonel çalışıyo.çok profesyonel bir dolandırıcılık hikayesi.ben bu konuyu bir yerden hatırlıyom ama neyse
Sriptkidy sen kimsin bize adam olup olamayacağımızı söylüyorsun ağzından çıkanı kulağın duysun...
benden bir bardak soğuk su (buzu şirketten)
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum..
Öncelikle şunu belirtmek isterim kendi bilgisayarım toplamadır.
Soruma Gelince; Toplama bilgisayar yapan bir arkadaşımın PowerSupply'ı arıza yaptı. Bunun sonucunda Anakart, İşlemci, Ram ve HDD arızalandı. Sadece PowerSupply garanti kapsamında değiştirebildi. Bu durumda toplamanın avantajı nerede kaldı????
Yani söylemek istediğim aslında açık. Toplama bilgisayarın kendine özgü (ekonomiklik ve isediğin sistemi oluşturma)avantajları olduğu gibi marka bilgisayarın da (komple sistem garantisi) avantajları var. Bence kullanıcılar tüm bu detayları düşünerek karar vermeli. Herkese saygılar.
alıntı:
Gönderen : gokaygumusArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum..
Öncelikle şunu belirtmek isterim kendi bilgisayarım toplamadır.
Soruma Gelince; Toplama bilgisayar yapan bir arkadaşımın PowerSupply'ı arıza yaptı. Bunun sonucunda Anakart, İşlemci, Ram ve HDD arızalandı. Sadece PowerSupply garanti kapsamında değiştirebildi. Bu durumda toplamanın avantajı nerede kaldı????
Yani söylemek istediğim aslında açık. Toplama bilgisayarın kendine özgü (ekonomiklik ve isediğin sistemi oluşturma)avantajları olduğu gibi marka bilgisayarın da (komple sistem garantisi) avantajları var. Bence kullanıcılar tüm bu detayları düşünerek karar vermeli. Herkese saygılar.
Şirketlerin sattıkları parçaların garantilerinin olması bazı şartlara bağlıdır. Arkadaşının sistemini toplama alması onun garanti dışı olmasını göstermez. Örneğin pc yi topladın fakat boardunda ufak sorunlar var veya diskinden normalin fazlasından ses geliyor bunları rahatlıkla değiştirebilirsin.. Fakat sistemini topladın ama topraklı priz kullanmadın ve power supply in yandı (ki bu eskiden çok olurdu ama şimdi eskisi gibi değil yanan power çok nadir boarda ve diğer parçalara zarar verir) diğer parçalarda zarar gördü bu olay çoğunlukla garanti kapsamı dışındadır ve kullanıcı bazlı bir sorundur arkadaşım...
tamam gokaygumus sen o zaman bundan sonra marka bilgisyar al ve sadece marka bedeli olarak ortalama 150-200$ fiyat farkı öde. o arkadaşına gelince allah bilir ne sebepten dolayı powerı yanmıştır da diğer parçaları yakıp granti dışı bırakmıştır. yani diyeceğim oki bence ön yargılı olmamak lazım.
Arkadaşlar bence konuyu bitirmenin vakti geldide geçiyo konuya yeni bakan arkadaşlar için söylüyorum lütfen artık konuya cevap yazmayalım çünkü konu uzadıkça hem ortam gerginleşiyor hemde birbirimizi kırıyoruz lütfen artık konuyo yazmayalım.
NE CASPER MI O HATAYI BENDE YAPTIM ZAMANINDA ONUN İÇİN SENİ ÇOK İİİ ANLIYORUM ŞİMDİ CASPER GÖRDÜĞÜM YERDEN KAÇIYORUM :)
alıntı:
Gönderen : sriptkidySiz adam olmazsınız...
nasıl konuşuyosun terbiyesizliğin lüzumu yok ayrıca terbiyesizlerin bu forumda işi yok azıcık uslüplu konuşmayı öğrende gel bide annen babandan terbiye almayı unutma.Zaten sırf o dayanışmayı bozmak isteyenler sorun çıkartıyor.[:0]
alıntı:
Gönderen : varisler3Arkadaşlar bence konuyu bitirmenin vakti geldide geçiyo konuya yeni bakan arkadaşlar için söylüyorum lütfen artık konuya cevap yazmayalım çünkü konu uzadıkça hem ortam gerginleşiyor hemde birbirimizi kırıyoruz lütfen artık konuyo yazmayalım.
Yaw beyler artık uzatmanın alemi yokki.