bende yeni uye oldum..ama oyunu henuz tam olarak cozemedim..biraz gelistikten sonramı ittifaka gireyim?su an hicbirsey bilmiyorum:))
OGAME ÜYELERİNE;
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ciddimisin?yani beni kabul etmeyebilir mi?ben bu oyuna sırf chip ittifagı icin girdim.ben kabul edilmezsem daha burda yazı yazacak yuzum olurmu sizce...?
pek birsey bilmiyorum ama yine de gireyim ittifaga en azından fazla kisi gozukup goz korkuturuz:))
yardımcı olurmusunuz tersane kurmam gerek ama bulamadım:)))
1. evrendeki takımımımda 37 üye var ve devamlı tahrik amaçlı saldırılar casusluk ve ceza falan aldığımız için 2 aydır 400 puan civarlarındayım... Saldırılar çok güçlü oluyor arkadaşlar gelen tahriklere karşı sakin olup kurucu yla temasa geçin bir an önce savunma yapmaya ve bunu yaparkende cılkını çıkartmamaya bakın...
CURSED şu rütbeleri artık dağıt millete yavaş yavaş üye listesini göremiyorum kim nekadar gelişmiş...
Sonunda üye oldum ittifakada başvurumu yaptım bekliyorum kabul etmenizi hayırlısı artık.
walla bende üye oldum, ama bekleme asamasindayim senin gibi, Rütbe mütbe bizim işimiz deil, zaten yeni yetmeyiz oyunda : )
ya beyler rütbe dağıtıldımı ben niye çırak oluyorum banane banane... :) :P
mızıkçılık yok cico, lütfen :) Savunması yani kısacası durumu iyi olanların rütbesi yüksek oluyor ben, eyüp ve murat'tan sonra da en iyi puan sende var. Yani demem o ki yakında sen de atlarsın bir kademe, dert etme bunu, önemli olan birlikte olmak.
ya bu puanlara nerden bakılıyor ben sizin puanınızı göremiyorum.
hoop arakdaşlar yaw iki gundur işimiz olyor foruma bakamıyoz siz grubu kuruyonuz bi davet maıl fln atan yoq darıldım bak simdi murat selim eyup yaıp oliyy yawwww saka biyana nick hacker_23(herzamanki gibi) muarat bi kabul edersen bende ittifaka girmek istiyooom...
ya bende ittifaktaki uyelere bakamıyorum.hicbiryerde tıklayabilecegim uyeler yazmıyor...??
üye listesi gözükmüyor bende.
acaba biz cirak oldugumuz icin gorme yetkimiz yokmu?
bilmem ki valla oyunu o kadar tanıyamadım demek ki bir fikrim yok. eyüp benden daha da eski, ona soralım. Eyüp! Duydun mu? Aloo? Ses yok, dur ben yazayım yine: Eyüp yazılanları okumuşsundur, bak kimse listeyi göremiyormuş, ne olacak arkadaşların hali, bir çare bul.
Arkadaşlar ittifak kısmına girdiğiniz zaman üye listesini görebilmeniz için rütbe alınması gerekir daha soğru kurucu arkadaşın rütbe isimlerini belirleyerek onlara yetki vermesi gerekir bu yetkiler önümüzde ki hafta sonu hazırlanır yanılmıyorsam yalnız gezegenini geliştiremeyen arkadaşlarım gerçekten kusura bakmasın ona göre yetki verilecek çünkü.. Şuan ben ve selim general rütbesi ile tam yetki ile çalışıyoruz yani üye kabulunude yapabiliyoruz üyeleri yönetebiliyoruz en kısa zaman da onları ayarlayınca görürsünüz arkadaşlar...
İYİ GELİŞMELER...
kaydolduk ama bisey olmadı hala ? ne ish ? bekleme deyiz ? ne gelen war maile ne de giden ? : )
soora demeyin hazırlık yapmadınız diye.
Nasıl yani kayıt yaptığın anda şifren gelmedimi... Çalışmaları başlatman lazım bina kademelerini arttırman lazım ki hammadde kısmın da saatte çıkartılan maden oranıda artsın teknik kısmında bişeyler yapmak için hangi kademelerin arttırılacağıda yazıyor... Biraz okumak ve araştırmak lazım ...
ARKADAŞLAR BİRDE BU FORUMDAN 100 KİŞİ KADAR KATILIM BEKLİYORUM.. İTTİFAKIMIZ NE KADAR KALABALIK OLURSA OKADAR GÜÇLÜ OLURUZ.... TANIDIK TANIMADIK HERKESİ DAVET EDEBİLİRSİNİZ YALNIZ BİZİM TANIMADIĞIMIZ İNSANLAR FORUMDAN REFERANS İSİMLER GÖSTEREBİLİRLERSE İTTİFAKA KATILABİLİRLER...
HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR...