Bende geliştiriyorum gezegenimi işallah yüksek bir mertebeye gelirim.
OGAME ÜYELERİNE;
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yetkiler ve rütbeler bu akşam ayarlanacak ittifak kısmında üyeler kısmına girdiğiniz anda hangi üyenin ne kadar geliştiğini ittifak içinde takip edebileceksiniz...
eywallah saolun rütbemi bekliyorum bu arada şu an puanım 86 ama bu akşam 90 ı vurur.
beyler biraz fazla gelişelim beyler dah çok üye tolıyalım bizi sadece birkaç kişi temsil ediyor daha çok çaba beyler....
ne yani ben yeni uyeyim puanımda 8 diye ittifaktaki uyelerin gelisme durumunu goremeiyecekmiyim.eger rutbe verirken belli bir limit yoksa bende isterim:))ama limit varsa hersey kabul:))
bu arada eyüpe ve elvise saldırı var galiba gezegenleriinin yanında t işareti var.
artık saldırı olduğuna eminim
ogame forumlarından alıntı:
Galaksi'de, Numaranin yaninda bir T var... O ne demek?
T = savas'da, gemilerin kirilan materealleri'dir
savunma galip geldi, yani saldırılar geri püskürtüldü. Kısacası gelişmeye tam gaz devam ediyoruz, fakat saldırılar her zaman böyle ucuz atlatılmayabilir. İttifak halinde güçlü takımlarda saldıracaktır ileride, o zaman birbirimize yardım yapmak zorunda olacağız. Biraz daha geliştiğimizde, gelir alış-verişi aramızda başlayacaktır zaten, sizden tek isteiğim lütfen savunma kulesi bol yapın. Bunlar olmadığında şansınız çok az. Asker üretimine gelince, onun da sırası var, ben de bile doğru dürüst saldırı aracı yok, ama yavaş yavaş ona da el atıyorum, herkese kolay gelsin.
GO GO GO KİLL THEM ALLLL!!!!
and keep movie
arkadaşlar şu an en önemli olan savunma tabi bu rada madenleri geliştirmeyide unutmayalım....
Beyler yaptığım ilk casusluk ve sonuçları:
wertuyu [2:268:6] de 04-13 19:17:45 itibariyle mevcut olan hammadde
Metal: 17501 Kristal: 37721
Deuterium: 785 Enerji: 627
Filolar
Hafif Avci 12
Savunma
Roketatar 12
Bina
Metal Madeni 9 Kristal Madeni 10
Deuterium Sentezleyicisi 2 Solarenerji Santrali 11
Robot Fabrikasi 2 Uzay Tersanesi 2
Bilimsel Arastirma Labarotuvari 2
Casuslugu engelleyebilme sansi:1%
buda öteki elemanlar aynı ittifaktan:
DÜNYA [2:268:7] de 04-13 19:26:30 itibariyle mevcut olan hammadde
Metal: 2059 Kristal: 1135
Deuterium: 4517 Enerji: 753
Filolar
Solar Uydu 1
Savunma
Roketatar 5 Hafif Lazer Topu 6
Bina
Metal Madeni 9 Kristal Madeni 10
Deuterium Sentezleyicisi 6 Solarenerji Santrali 12
Robot Fabrikasi 2 Uzay Tersanesi 2
Bilimsel Arastirma Labarotuvari 2
Casuslugu engelleyebilme sansi:0%
Çok iyi gidiyorsunuz koordinatlarınızı sakın kimseye söylemeyin... Rütbeler başlangıçta verildi ittifak kısmından üye listesinden kimn kaç puan aldığını görebilirsiniz...
Geçende gördüğünüz gezegenimde ki t harfi benim birisine saldırdığım manasına geliyordu... 3 gemim gitti oda ayrı bi konu ama iyi gidiyorum...
eyüp sen genede dikkatli ol şu an ittifakın bütün koruması 4 kişide bunu unutmadan oyna
İttifak ın toplu olarak yapacağı tek şey beraber saldırmak.. Şuandada kimse gelişemediği için bunu yapamayız birey olarak yapılacak en iyi şey kimseyle mesajla diyaloğa girmeden saldırılarda işin cılkını çıkartmadan savunmaya ağırlık vererek çalışmak... Chip üyelerine yakışır bi strateji düşünmek lazım ama ben forumdan katılımı en az 100 kişi olarak bekliyorum ozaman kimse karşımızda duramaz...
ben ölüm yıldızını hedefliyorum.
Tabi fazlada uçmamak lazım cico sen onu hedeflerken gerekenleri yapmaktanda geri kalma...
Selim bu oyunda 150 üyesi olan ittifaklarda var 3 kişi si olan ittifaklarda var maksat üye çekmek ama bunu yaparkende kriterlerimizigöz ardı etmememiz lazım...
Selim maşallah sen iyi gidiyorsun...
sende eyüp,benden geri kalır yanın yok. Birkaç saldırıyı bertaraf ettim ama bu hep böyle gidecek diye bir şey yok. Evren 1 de mesela benim bulunduğum takımda 50 kişi var, orada baya güçlendim. Ama kesinlikle evren 1 e kayıt olmayın, orada çok fazla güçlü oyuncu var, ben üye olalı çok oldu, illa olacaksanız önce bir eyüp ü dinleyin, kesin fikriniz değişir :)
Aynen bana hergün 150 kruvazör gemisi (çok güçlü bir savaş aygıtıdır) ile saldırıyorlar...00
Evren 2 de arkadaşlar 900 ittifak içerisinde 123. sıradayız. Ne kadar üyemiz olursa onlar geliştikçe ittifak ın puanıda artıyor...
Yeni üyelere kapımız açık ama kesin arada bir chip elemanının olması lazım...
Evet arkadaşlar imzamdaki ilanımı okuyunuz sizleri aramızda görmekten çok seviniriz.
Artık bu iiş burada biter arkadaşlar 2. evrene artı kayıt olamazsınız 3. evren açıldı ve biz ikinci evrende kaldık maalesef... Artık kayıt olmuş insanlar arasında üye aramamız lazım.. Bu başlıkta burada kapanır biter....
2. EVRENDE CHİP_USER TAKIMI....
Tüh ya çok az kaldık diğer ittifaklara göre bende gördüm ama bunu bilmiyodum peki bu işi nasıl yapıcaz diğer üyelerden aramayı aslında benim bi fikrim var bi ittifak daha kuralım sonra oraya üte olanlardan bu ittifağa geiçiş yaptırırız yeni üyeleri. Nasıl olmazmı.
Evet arkadaşlar bu mümkün değilmiş ne yapalım elimizdekilerle idare edicez tüm ittifak üyelerimize bol şanslar geliştirin bak kendinizi yazılı yapıcam. :)